ODRŽANE KOMUNIKACIJSKE RADIONICE

Članovi Malog princa učili o odnosima u privatnom i radnom okruženju u sklopu projekta Za bolje sutra

Udruga Mali princ provodi ovaj projekt 18 mjeseci odnosno od 21. listopada 2019. do 21. travnja 2021. godine.

10:58h
0
Foto: Udruga Mali princ

Treća dvodnevna komunikacijska radionica u sklopu projekta “Za bolje sutra”, kojem je nositelj Udruga Mali princ iz Đurđevca, održana je 30. i 31. siječnja.


Cilj komunikacijskih radionica je poboljšanje socijalnih vještina i kompetencija za zapošljavanje, a na trećoj po redu pričalo se o odnosima u radnom okruženju. Tako su prisutni upoznati sa sličnostima i razlikama u privatnom i radnom okruženju, doznali su i kako nastaju konflikti u radnom okruženju i kako se mogu nositi sa njima. Učili su o činjenici kako svijest o vlastitim osobinama utječe na odnose. Radionice provodi Darko Kobetić, prof.reh. te direktor Centra znanja Profectus.

U okviru projekta “Za bolje sutra” planirano je 12 dvodnevnih komunikacijskih radionica. Sudionice projekta su Ana Lukanec, Nikolina Paurović i Marija Matkov iz Đurđevca, Matea Konjarek iz Šemovaca i Doris Sinković iz Budančevice.

Udruga Mali princ provodi ovaj projekt 18 mjeseci odnosno od 21. listopada 2019. do 21. travnja 2021. godine. Vrijednost projekta je nešto više od 440 tisuća kuna i sto posto je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. Partneri u projektu su Grad Đurđevac i Centar za socijalnu skrb Đurđevac

Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ

čitam...