19.8 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
MEĐUNARODNO NATJECANJE

Članovi Plivačkog kluba Cerine osvojili brojne medalje u Vukovaru
Č

Iz koprivničkog plivačkog kluba natjecalo se 28 plivača u šest disciplina, a ukupno je na natjecanju sudjelovalo 382 natjecatelja iz 14 klubova

Ne propustite

Članovi Plivačkog kluba Cerine prošle su subote nastupili na međunarodnom natjecanju u Vukovaru.

Bili su vrlo uspješni i u gotovo svakoj disciplini su osvojili medalje. Iz koprivničkog plivačkog kluba natjecalo se 28 plivača u šest disciplina, a ukupno je na natjecanju sudjelovalo 382 natjecatelja iz 14 klubova.

– U kategoriji C medalje je osvajala Katja Koščak. Prvo mjesto na 50 leptir, drugo mjesto na 200 mješovito i 100 slobodno. U kategoriji E, Ena Jendrašic osvojila je treće mjesto na 50 leptir, dok je Sara Sambolek bila treća na 50 slobodno i druga na 100 slobodno. Petar Domanovac bio je prvi na 50 prsno i treći na 200 mješovito, dok je Erik Petrić bio drugi na 100 slobodno. Od naših najmlađih, u kategoriji F, Ana Hren osvojila je prvo mjesto na 50 leptir i drugo mjesto na 50 prsno, dok je Maria Rihtarić bila prva na 50 slobodno, druga na 50 leđno i 100 slobodno – ističu iz kluba.

Dodajmo da su plivače pratile trenerice Lana Kovač i Martina Gregurek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koprivnička špica

Je li ovo najcool pletena torbica koju ste vidjeli? Zgodna brineta pokazala i jedinstvene sandale

Ne znamo kako vi, ali nama je ova pletena torbica baš cool i ne sjećamo se kad smo zadnji...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×