volimo volontiranje

Crveni križ božićnom radionicom dao priliku da mladi volonteri izrađuju božićne i novogodišnje čestitke

Malom gestom i znakom pažnje, izradom i poklanjanjem blagdanskih čestitki, volonteri će uljepšati nekome blagdansko vrijeme, istovremeno poručujući kako se na njihovu pomoć već sada može računati.

09:05h
0

U povodu Međunarodnog dana volontera, a u sklopu projekta Volimo volontiranje u Koprivnici je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo božićnu radionicu za male volontere, članove volonterskih grupa u koprivničkim osnovnim školama Antun Nemčić Gostovinski, Braća Radić i Đuro Ester.

Na božićnoj radionici u GDCK Koprivnica volonteri su se družili i izrađivali kreativne božićne i novogodišnje čestitke. Čestitke su namijenjene korisnicima Socijalne samoposluge i socijalno potrebitim sugrađanima, a dijelit će se u Socijalnoj samoposluzi prilikom podjele socijalnih paketa.

Projektom Volimo volontiranje, navode iz GDCK, naše najmlađe i dalje odgajamo za volontiranje te ih potičemo na humanost, solidarnost, nepristranost te dobrovoljnost. Malom gestom i znakom pažnje, izradom i poklanjanjem blagdanskih čestitki, volonteri će uljepšati nekome blagdansko vrijeme, istovremeno poručujući kako se na njihovu pomoć već sada može računati.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama Đuro Ester, Braća Radić i Antun Nemčić Gostovinski te Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije Rad na dar već 12 mjeseci provodi projekt Volimo volontiranje financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

čitam...