14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
volimo volontiranje

Crveni križ organizira akciju prikupljanja namirnica, pogledajte gdje i kada
C

Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno.

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i ovaj mjesec organizira akcije prikupljanja
donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta Volimo volontiranje, a u ponedjeljak će se održati akcija u Robnom centru KTC, Ivana Česmičkog 15 u Koprivnici.

Vrijedni volonteri će po već poznatom rasporedu, u vremenu od devet do 13 sati, kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno nedostaju brašno, sol, ulje, konzerve, juhe, riža, keksi, kava, pelene, toalet papir i ostale raznovrsne prehrambene i higijenske namirnice.

Crveni križ poziva sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od navedenog te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno. Prema Sporazumu između Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice, korisnici su prava pomoći za podmirenje troškova stanovanja sukladno propisima Grada Koprivnice, nisu korisnici Pučke kuhinje te su stariji od 60 godina ili radno nesposobni.

Projekt Volimo volontiranje Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provodi od 1. rujna 2017. u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama Đuro Ester, Braća Radić i A. N. Gostovinski, a financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.166.365,04 kn.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super trikovi

Što s limunom koji ste ocijedili ili naribali? Ne bacajte ostatak, evo kako ga iskoristiti

Što s limunom koji ste samo djelomično iskoristili? Kad sljedeći put budete trebali naribati malo korice od limuna u kolač...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×