22.3 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Cvita Pasičnik odlazi u rusku Zvezdu
C

Ne propustite

Podravkina vanjska igračica, rukometašica Svitlana Pasičnik, od 1. srpnja počinje treninge u novoj ekipi, u Zvezdi iz Zvenigoroda u Rusiji. Ugovor s ruskim klubom trebala bi potpisati u ponedjeljak u Zagrebu.

Trener Neven Hrupec oslobodio je Pasičnik obaveza u klubu u lipnju i tako joj je omogućeno da ode na odmor u domovinu, k obitelji u Ukrajinu.

Kako Cvita, Svitlana Pasičnik, neće biti na predviđenoj oproštajnoj večeri 14. lipnja, to joj je prije odlaska u Ukrajinu direktorica RK Podavke Božica Palčić u klupskom salonu predala cvijeće i dar.

Božica Palčić oprostila se od Cvite biranim riječima, ostaju samo dobra sjećanja, a, uostalom, i Cvita i Boška igrale su zajedno u istom sastavu i osjećaji su podjednaki.

Pasičnik, dakle, ne prekida karijeru, odlazi sa Zdravkom Zovkom, Vladom Šolom i Matom Matijevićem u Rusiju, a nakon godine dana vratit će se u Koprivnicu gdje namjerava ostati. Uostalom, već ranije je kupila stan u gradu u kojem je lijepo živjeti, njene su riječi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Trostruki je imendan danas, uputite im čestitke!

Ivan, Toma i Paulin današnji su slavljenici. Ivan, Toma i Paulin današnji su slavljenici. Toma je osoba od povjerenja, motrenja, motivacije...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×