14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dan sporta u koprivničkoj Gimnaziji
D

Ne propustite

Gimnazija „Fran Galović” obilježila je u utorak 30. travnja 2013. Dan škole i Dan sporta. Tijekom zimskih i proljetnih praznika igrane su utakmice međurazrednih školskih prvenstava u odbojci, nogometu, rukometu, badmintonu i stolnom tenisu, a na Dan škole odigrani su finalni susreti.

Filip Cvek, najistaknutiji pojedinac // Foto: Gimnazija "Fran Galović"Neposredno prije proglašenja pobjednika, odigrana je već tradicionalna revijalna košarkaška utakmica između učenika i profesora Gimnazije.

Odbojku su, kao i stolni tenis i badminton, igrali mladići i djevojke, a rukomet i nogomet samo mladići. Prvo mjesto u odbojci zauzele su djevojke iz 4. c te djevojke i mladići iz 4. f. U stolnom tenisu zlato su odnijeli Tena Horvat (4. f) i Matija Stojanović (4. d), a u badmintonu Lora Žuliček (3. d) i Filip Cvek (2. f). Zlatnu medalju u nogometu kući su odnijeli učenici 2. f, a u rukometu učenici 4. a. Na kraju natjecanja ravnatelj škole Vjekoslav Robotić podijelio je medalje sportašima i sportašicama te im čestitao na postignutom uspjehu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×