TKO TE ŠIŠA

DAN ŽENA Imamo super poklon za vas! Poklonite si vrijeme samo za sebe i dozvolite drugima da vas maze i paze

11:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Dan žena se bliži, a portal ePodravina vas je odlučio počastiti. I dok su neke pripadnice ženskog spola već zaigrale neke od naših nagradnih igara, došlo je vrijeme za još jednu.


Frizerski salon Unikat i portal ePodravina pripremili su super stvar za svoje čitateljice. Tako jednu sretnicu nagrađujemo s jednim fantastičnim kompletom koji uključuje pranje, šišanje i oblikovanje kose, frizuru. Ali, uz sve navedeno sretnica će dobiti i hair beauty booster tretman!

Ovaj booster tretman povećava hidrataciju kose do pet puta uz neprestano hidrirajuće
djelovanje koje traje do 72 sata, ostavljajući je laganom i svilenkastom na dodir. Obnavlja slabu i tanku kosu, štiteći je od topline fena. Štiti od uvijača i pegle za kosu tako da kosa može izdržati do 100 korištenja uređaja za ravnanje ili kovrčanje!!

Želiš sve ovo?

Klikni na naš Facebook profil, pronađite objavu ove nagradnjače, stisnite “like” na objavu i podijelite ju (obavezna opcija “public” ili “javno”). Dok sve to učinite u komentaru ispod statusa na Facebooku napišite kome bi još trebao ovakav makeover! Sretno!

Frizerski salon Unikat možete pronaći na adresi Ivana Generalića 3, Koprivnica, a naručiti se možete na broj 099/365-0333

Radno vrijeme:

Ponedjeljak, četvrtak, petak od 12 do 19 sati
Utorak, srijeda od 10 do 17 sati
Subota od 8 do 13 sati

Hair beauty booster // Foto: Facebook

čitam...