koprivnička gimnazija

Dan za znanost bogat radionicama, predavanjima i biciklijadom

10:09h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Dan za znanost održat će se u subotu, 4. lipnja, s početkom u 10 sati u koprivničkoj Gimnaziji Fran Galović.

Tom prilikom održat će se mnogobrojne radionice i predavanja iz kemije, fizike, matematike, biologije, energetike, forenzike, kriptografije, astronomije, robotike i psihologije.

Predavanja koja će se održati su Priča o svemiru i Higgsovom bozonu, Genska terapija, Zamjenski dijelovi, Web alati, Bakterijski kompas, Računati je lako, nauči kako – vedska matematika, The mind is dark and full of terrors – psihologija u serijalu Igra prijestolja.

S druge strane radionice koje će se održati su Svjetlost, Znanstvene čarolije, Forenzika, Demistifikacija GMO, Od DNA do proteina, Mala škola kriptografije, Matematičke igre za osnovnoškolce, Matematičke igre, Na greškama se uči, Praaakršno, Mikrosvijet, Zdrava slagalica, Fleksagoni, LEGO Mindstorms, Energetika i kemija obnovljivih izvora energije, Zubići za 5, Dnevna astronomija, Čarobnjaci u akciji te demonstracija tri vrste 3D printera.

Osim radionica i predavanja održat će se i Biciklijada pod nazivom Upoznajmo Koprivnicu na biciklima s početkom u 15 sati.

čitam...
Loading...