22.9 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prijem

Danas je Dan policije, Rajn ugostio aktivne i umirovljene djelatnike Policijske postaje Križevci
D

Ove godine ovaj tradicionalni prijem je bio poseban zbog činjenice da će Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni vojni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske upravo danas odlikovati Policijsku postaju Križevci redom Nikole Šubića Zrinskog

Ne propustite

Aktivni i umirovljeni djelatnici Policijske postaje Križevci prisustvovali su današnjem prijemu koji je organizirao gradonačelnik Mario Rajn povodom Dana policije i blagdana njihovog zaštitnika sv. Mihovila.

Ove godine ovaj tradicionalni prijem je bio poseban zbog činjenice da će Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni vojni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske upravo danas odlikovati Policijsku postaju Križevci redom Nikole Šubića Zrinskog.

– To je još jedna potvrda tih povijesnih vrednota koje ste utkali u ovaj grad i u ovu državu, stoga čestitam još jednom – rekao je Mario Rajn.

Gradonačelnik je uputio i čestitke povodom Dana policije i blagdana njihovog zaštitnika sv. Mihovila.

– Od srca vam čestitam i zahvaljujem. Još jedna godina gdje ste itekako doprinijeli činjenici da su Križevci među najsigurnijim gradovima, gdje i dalje tvrdim da puno više surađujemo na preventivnim akcijama – dodao je.

dan policije križevci
Foto: Grad Križevci

Zahvalio je i Udruzi pripadnika ratne postrojbe policije Križevci te Udruzi umirovljenika MUP-a Križevci na tome što su i dalje aktivni u zajednici posebice jer su upravo oni ti koji su stvorili temelje moderne policije i moderne države.

Zahvalu na prijemu uputio je načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec i napomenuo kako je ova godina posebno izazovna zbog brojnih radova u Križevcima i povećane gustoće prometa.

– I naš cilj, ideja jest da to pokušamo provesti što bolje i kvalitetnije na zadovoljstvo svih građana grada Križevaca. Uvelike nam je pomogla vaša pomoć, na tome vam zahvaljujem i nadam se da ćemo i dalje nastaviti surađivati u tom tonu da bi i dalje održali ovo povoljno stanje sigurnosti – rekao je Pukec.

Uime Udruge umirovljenika MUP-a Križevci i uime Udruge pripadnika ratne postrojbe policije Križevci obratio se Željko Kemenović koji je posebno istaknuo kako mu je drago da se u ovom gradu čuva kultura sjećanja na one koji su pomogli u stvaranju države.

– Hvala i na čestitkama za dobiveni red Nikole Šubića Zrinskog, mi smo jako ponosni na taj orden jer se s tim ordenom ne može pohvaliti puno udruga niti policijskih postaja tako da je za nas to jedan veliki dan – zaključio je.

dan policije križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojili trostruku krunu

Graničar iz Đurđevca imao sezonu iz snova, Radman: Fokus je na domaćim dečkima, a u subotu možemo ostvariti najveći uspjeh u povijesti

Nogometni klub Graničar iz Đurđevca proživljava svoje najuspješnije dane. Seniorska momčad s gotovo pa savršenim omjerom okitila se naslovom prvaka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×