17.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zanimljivo predavanje

Danas u knjižnici Antonio Grgić govori o knjižnicama Ruhrske metropole
D

Radi se gradovima koji su pretrpjeli ogromna razarana tijekom II. svjetskog rata, i koji su bili prisiljeni ispočetka formirati svoju urbanu morfologiju pedesetih i šesdesetih godina dvadesetog stoljeća.

Ne propustite

Danas, u 18 sati, u Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica, na 1. katu, održat će se još jedna u nizu tribina Ususret novoj zgradi gradske knjižnice u Koprivnici s uvodnim predavanjem Antonia Grgića, dipl. ing. arh. pod nazivom Knjižnice Ruhrske metropole.

Metropola Ruhr je konurbacija gradova u Njemačkoj od 4,5 milijuna stanovnika. Radi se gradovima koji su pretrpjeli ogromna razarana tijekom II. svjetskog rata, i koji su bili prisiljeni ispočetka formirati svoju urbanu morfologiju pedesetih i šesdesetih godina dvadesetog stoljeća.

Tijekom tog razdoblja, pa sve do danas, različiti su modeli rješavanja problema knjižnice od modernističke paradigme, do brutalizma, postmodernizma pa sve do današnjih heterogenih pristupa oblikovanju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Lijepa prigoda

FOTO/VIDEO “Nemčići” slave svoj dan, u Domoljubu se na svečanosti okupili prijatelji škole

Osnovna škola "Antun Nemčić Gostovinski" iz Koprivnice slavi svoj dan. Svečanost je počela u 10 sati u njihovom susjedstvu, dvorani...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×