19.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga

FOTO Knjižnica i čitaonica Fran Galović posebnom akcijom prikupila 600 eura za Latice
F

Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica njeguje lijepu suradnju s Udrugom "Latica", uključuje se kao partner u različite projekte koje Udruga provodi, a članovi su uvijek dobrodošli na programe koji se provode u Knjižnici.

Ne propustite

Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica svake godine obilježava Međunarodni dan darivanja knjiga. No, ove godine Knjižnica je organizirala nešto drugačiju akciju.

Tijekom akcije svi zainteresirani mogli su slobodno uzeti otpisane knjige i prema želji ostaviti novčanu donaciju za potrebe rada Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latica”.

Udruga Latice, donacija
FOTO: Knjižnica i čitaonica “Fran Galović”

Lijepa suradnja

Donacijama građana koji su sudjelovali u akciji prikupljeno je 600 eura koji su uručeni
Nevenki Fuchs, predsjednici Udruge.

– I Knjižnica i članovi Udruge neizmjerno su zahvalni svima koji su pokazali veliko srce i sudjelovali u akciji – poručili su.

Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica njeguje lijepu suradnju s Udrugom “Latica”,
uključuje se kao partner u različite projekte koje Udruga provodi, a članovi su uvijek dobrodošli na programe koji se provode u Knjižnici.

– U okviru programa inkluzivnog volontiranja članovi Udruge volontirali u Odjelu za odrasle gdje su pomagali knjižničarima u slaganju knjiga, uređivanju polica i drugim poslovima. Inkluzivnim volontiranjem članovi Udruge kvalitetnije ispunjavaju svoje slobodno vrijeme, osjećaju se korisnijima i uključeniji su u društvo – zaključuju iz Knjižnice i čitaonice Fran Galović.

Udruga Latice, donacija
FOTO: Knjižnica i čitaonica “Fran Galović”
Udruga Latice, donacija
FOTO: Knjižnica i čitaonica “Fran Galović”
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

3. kolo HALS za limačice i limače

Mali koprivnički atletičari u Križevcima osvojili pregršt medalja

Odlične rezultate ostvarili su natjecatelji Atletskog kluba Koprivnica na jučer održanom 3. kolu Hrvatske atletske lige sjever za limačice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×