SOCIJALNA KOŠARICA

Današnjom akcijom prikupljeno 270 kilograma hrane i 66 komada higijenskih potrepština

Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta 'Volonter penzioner' da se jave na broj 048/642-193 - poručuju iz Crvenog križa. 

18:20h
0
Foto // Crveni križ Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica danas je organiziralo akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici. Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu provedena je uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

U prikupljanjima su sudjelovali volonteri umirovljenici koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Oni su kupcima dijelili letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimali donacije. Naši sugrađani ovoga puta su za Socijalnu samoposlugu donirali 270 kilograma prehrambenih namirnica i 66 komada higijenskih potrepština na čemu smo im zahvalni. Sve što je prikupljeno bit će podijeljeno onima kojima je pomoć najpotrebnija na području grada Koprivnice u našim akcijama podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

–  Zahvaljujemo svima na vrijednim donacijama i pozivamo sve da sudjeluju i u budućim akcijama. Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193 – poručuju iz Crvenog križa.

Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

čitam...