EMOTIVNA PORUKA

Dejana Milosavljević oprostila se od trenera: Bilo je dana kad sam se ljutila i plakala, a sad nikad sretnija i ponosnija zbog tih riječi

Posljednji ispraćaj bit će u četvrtak u 15 sati, u Zagrebu, na Mirogoju.

11:00h
0
Foto: Ivan Brkić / RK Podravka Vegeta
Foto: Ivan Brkić / RK Podravka Vegeta

Rukometni klub Podravka Vegeta, Koprivnica i Podravina jučer su se pred dvoranom koprivničke Gimnazije Fran Galović oprostili su se od prerano preminulog Zlatka Saračevića, proslavljenog rukometaša i trenera.

I ostali se članovi obitelji, prijatelji, suigrači, treneri i navijači posljednjih dana na razne načine opraštaju od Sarača. Isto je putem Instagrama učinila Dejana Milosavljević, igračica pod čijim je vodstvom, kao i njezine suigračice, ostvarila brojne uspjehe.

– Htjela bih se nekako oprostiti, a ne mogu, ne želim i ne znam. Toliko riječi, emocija, stvari koje ne mogu ni opisati ma koliko god se trudila. Provodila sam više vremena s Vama nego s obitelji i tako ste postali dio nje same. Stup oslonac za sve što je trebalo, niste bili tu samo za rukomet, bili ste za sve, za život – napisala je, između ostaloga.

Podsjetimo, posljednji ispraćaj bit će u četvrtak u 15 sati, u Zagrebu, na Mirogoju.

– Potrudit ću se opravdati svaku Vašu riječ i učiniti Vas najponosnijim. Kroz dosadašnju karijeru sam imala puno dragih trenera, ali sa sigurnošću mogu reći da ste mi Vi NAJDRAŽI! Treneru, volimo te! – zaključila je emotivnu poruku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dejana Milosavljević (@dejana148)

Komemoracija Zlatko Saračević
Dejana nije krila tugu i suze na ispraćaju voljenog trenera // Foto: Mario Kos