TEŠKI TRENUCI

FOTO/VIDEO Supruga Kornelija držala je Saračevićevog psa na pretužnom oproštaju igračica, obitelji i prijatelja od velikog trenera i čovjeka

Podsjetimo, u dvorani je postavljena knjiga žalosti u koju svoje posljednje pozdrave i lijepe misli možete upisati danas do 16 sati.

15:02h
0
Komemoracija Zlatko Saračević
Foto: Mario Kos

Prerana smrt rukometaša i trenera Zlatka Saračevića rastužila je cijelu Hrvatsku. Od sportskoga i ljudskoga velikana opraštaju se njegova obitelj, brojni prijatelji, navijači Kronikusi, simpatizeri i članovi obitelji.

Posljednji ispraćaj organiziran je danas pred sportskom dvoranom Gimnazije Fran Galović u Koprivnici, kamo je dovezeno Saračevićevo tijelo. Svi u suzama, svi u dubokoj tuzi oprostili su se od velikog trenera.

Iznimno emotivnome trenutku prisustvovali njegova supruga Kornelija s pomerancem Forestom kojega je svakodnevno šetao Koprivnicom, njegove igračice te one iz mlađih naraštaja, članice i članovi Uprave Podravke, Vedran Šimunović, klupska sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović, tajnica Ljerka Vresk, velika hrvatska rukometašica i danas trenerica Snježana Petika, gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednik koprivničkog Gradskog vijeća Ivan Pal, učenici koprivničke gimnazije i brojni, brojni drugi građani i građanke Koprivnice.

Ispraćaj velikana zaključen je velikim pljeskom svih prisutnih.

Podsjetimo, u dvorani je postavljena knjiga žalosti u koju svoje posljednje pozdrave i lijepe misli možete upisati danas do 16 sati.