18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Demantij // Iz koprivničkog hotela reagirali na članak o žoharu u studentskoj menzi, pogledajte što kažu
D

Ne propustite

foto: Hotel PodravinaIz koprivničkog hotela Podravina reagirali su na jučer objavljeni članak pod nazivom “Skandalozno // Šokantne fotografije žohara na hrani u jedinoj koprivničkoj studentskoj menzi”. Ispovijest četvero studenata nezadovoljnih hranom i higijenskim uvjetima u menzi koja radi u sklopu hotela opisali su kao svojevrsnu osvetu.

“Studenti koji nas optužuju u menzi su u nekoliko navrata tražili usluge prehrane na račun tuđe iskaznice, što smo odbili. Osim toga, oni koji imaju valjanu iskaznicu, često od nas traže proizvode koji nisu odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. S obzirom da se držimo zakona i pravilnika te im ne izlazimo u susret, shvaćamo njihovo nezadovoljstvo i ogorčenje”, stoji u reagiranju kojeg je potpisao Ivica Šignjar, voditelj poslovanja studentske menze, a poslan je s e-mail adrese Marije Dvorski, članice uprave hotela Podravina.

Ponovno su se osvrnuli i na fotografije koje je u utorak napravio i kasnije nam ih ustupio Mario Perić, 21-godišnji student Sveučilišta Sjever iz Zagreba.

“Što se tiče fotografija, prepuštamo čitateljima da sami ocijene vjerodostojnost istih i veličinu žohara od 60 – 70 milimetara koji se navodno zatekao u menzi”, kazali su iz koprivničkog hotela i svoje tvrdnje potkrijepili fotografijom s metrom.

Isto tako, naglasili su da je topla kupka u kojoj se nalazi hrana pod strogim nadzorom te je temperatura u njoj uvijek minimalno na 65 Celzijevih stupnjeva.

“Postavlja se pitanje kako na toj temperaturi može opstati bilo kakav insekt ili živo biće. Postavlja se također i logično pitanje zašto studenti nisu nikome od naših zaposlenih ukazali na nepravilnosti, ako već smatraju da ih je bilo”, završio je Šignjar.

Kompletni demantij koji je stigao na našu adresu (PDF)

Nezadovoljni studenti ispred restorana // foto: Zvonimir MarkačStojim iza svake svoje riječi, a fotografije su autentične – ponovio je Mario Perić, student Sveučilišta Sjever iz Zagreba

Student Mario Perić, nakon što smo ga upoznali sa sadržajem demantija, rekao je da on uvijek jede samo na svoju X-icu, a ranije, dok ih još nisu dobili i prehrana koprivničkih studenata nije bila organizirana “pod kapom” nadležnog ministarstva, to je činio na svoj potpis.

– Stojim iza svake svoje riječi, a fotografije su autentične – nije se dao smesti ovaj student treće godine poslovanja i menadžmenta u medijima.

Dodajmo i da je danas u obilazak koprivničke studentske menze stiglo nacionalno povjerenstvo za kontrolu prehrane studenata. Uvjeravaju nas da je riječ o redovnoj kontroli, koja se sasvim slučajno poklopila s javnim istupom studenata.

>> Skandalozno // Šokantne fotografije žohara na hrani u jedinoj koprivničkoj studentskoj menzi

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×