9.9 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Program mentalnog razvoja za djecu

Didasko malim genijalcima dodijelio gotovo 200 Aloha diploma
D

Ne propustite

Polaznicima programa mentalnog razvoja za djecu – ALOHA MENTAL ARITHMETIC – nakon uspješno završenih stupnjeva u ALOHA DIDASKO centrima Koprivnica, Čakovec, Prelog i Ludbreg dodijeljeno je 200 zasluženih diploma djeci vrtićke i školske dobi. Ovom prilikom svima čestitamo na postignutom uspjehu, te zahvaljujemo roditeljima na podršci i ustrajnosti!

O uspješnosti govore i odlični rezultati na završnim ispitima, koji su ishod marljivosti i upornosti u svakodnevnom vježbanju te redovitog pohađanja programa.

Pogledajte fotografije s dodjela ALOHA diploma u Koprivnici, Čakovcu, Prelogu i Ludbregu

Što roditelji polaznika kažu o dobrobitima programa?

„Veoma sam zadovoljna programom ALOHA koji moje dijete pohađa u Didasku u Čakovcu. U 3 i pol mjeseca, napredak u brzini i lakoći s kojom rješava zadatke je zaista velik. Trenerica je iznimno posvećena i maksimalno se trudi. Veselimo se 2. stupnju!”
Maja H.

“Upisali smo svoju kćer na ALOHA program s primarnim ciljem poboljšanja koncentracije i nismo pogriješili. Vrlo smo zadovoljni rezultatima i njezinim uspjehom i veselimo se drugom stupnju i lijepoj suradnji s odličnom trenericom.”
Emilija C.

“Naše dijete ide u 4. razred OŠ i trenutno je na dosta zahtjevnom sedmom modulu od mogućih osam. Osim tehnike računanja primijetili smo da brzo dolazi do zaključaka, može biti dugo koncentrirana, brzo uči i pamti.”
Ervin G.

UPISI I PREZENTACIJSKE RADIONICE ZA DJECU I RODITELJE U VELJAČI: Koprivnica, Čakovec, Prelog

Odaberite i prijavite se za željeni termin i lokaciju!

Ostvarite 5 posto popusta uz preporuku!

Za nadolazeće besplatne radionice te upis u ALOHA program uz vašu preporuku ostvarite popust od 5 posto za sebe i prijatelje!

Nakon prezentacije i probnog dolaska možete odlučiti o upisu. Nastava počinje u ožujku i traje do lipnja 2020. Održava se 1 puta tjedno po 2 puna sata tijekom 14 tjedana.

ŠTO JE ALOHA MENTAL ARITHMETIC?

To je program mentalnog razvoja za djecu u dobi od 4 do 13 godina, koji na zabavan način potiče razvoj njihovog mozga u ovom najvažnijem periodu. U programu ALOHA Mental Arithmetic djeca vježbaju mentalnu aritmetiku tako da koriste i vizualiziraju abakus, najstariju poznatu napravu za računanje koja je preteča današnjih kompjutera. Na taj način velikom brzinom rješavaju mentalne operacije. Rezultati programa vidljivi su već nakon šest mjeseci rada u programu ALOHA Mental Arithmetic. Djeca se nauče bolje koncentrirati i stoga brže uče i obavljaju svoje domaće zadaće; poboljšavaju sposobnost računanja i razvijaju sposobnost efikasnog rješavanja problema. Zato je naš slogan STVARAMO NOVE GENERACIJE USPJEŠNIH.

 

 

Za informacije o nastavi i rasporedu u ALOHA centrima u Didasku u Koprivnici, Čakovcu, Prelogu i Ludbregu nazovite nas na 040 391 072, 099 259 1701. Više na www.aloha.hr, www.didasko.com.hr.

Saznajte treba li ovakav program vašem djetetu!

Ispunite upitnik!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×