program mentalnog razvoja

[FOTO] Čak 25 pobjednika Didasko centara na ALOHA nacionalnom natjecanju

ALOHA Mental Arithmetic se provodi preko 25 godina u više od 40 zemalja svijeta i pohađa ga preko 4 milijuna djece.

09:46h
0
Foto: Didasko
Foto: Didasko

Polaznici programa mentalnog razvoja za djecu – ALOHA MENTAL ARITHMETIC – iz preko 30 ALOHA centara širom Hrvatske sudjelovali su na 4. nacionalnom natjecanju za djecu vrtićke (Tiny Tots) i za djecu školske dobi (Kids).

Djeca su na natjecanju imala svega 5 minuta da riješe što više aritmetičkih zadataka (od mogućih 70) na abakusu, na ruke ili mentalno (prema izboru djeteta).

U subotu 18. svibnja 2019., u organizaciji Littere, vlasnika master franšize za Hrvatsku, pod vodstvom dr. sc. Branke Novosel, u Samoboru je tim povodom održana i svečana dodjela nagrada za pobjednike, tj. one koji su se uvrstili među prva tri u svakoj kategorji.

Od ukupno 54 pobjednika, u 18 kategorija, čak 25 polaznika je iz Didasko centara u Čakovcu, Prelogu, Ludbregu ili Koprivnici. Ovim putem želimo čestitati svima koji su se natjecali i svim pobjednicima!

Drugu godinu zaredom ALOHA Hrvatska najuspješnijeg natjecatelja iz KIDS programa vodi na međunarodno ALOHA natjecanje u Kini! I ove godine Hrvatsku će predstavljati najuspješniji kandidat, Patrik Čudić, iz centra Zapruđe, koji je prošle godine bio svjetski prvak u kategoriji KIDS 1 na međunarodnom natjecanju u Rusiji. Želimo mu puno uspjeha i sada!

– Osim natjecatelja nagrađeni su i TOP CENTRI: Prelog je po treći puta zaredom osvojio prvo mjesto sa rekordnih 13 pobjednika, a Čakovec 3. mjesto sa 7 pobjednika. Čak tri naše ALOHA trenerice proglašene su TOP trenericama čiji kandidati su bili najuspješniji na natjecanju. Čestitamo svim trenericama te zahvaljujemo roditeljima na velikoj podršci – poručuju iz Didasko centara.

Foto: Didasko
Foto: Didasko

ALOHA Mental Arithmetic se provodi preko 25 godina u više od 40 zemalja svijeta i pohađa ga preko 4 milijuna djece. To je program mentalnog razvoja za djecu u dobi od 4 do 13 godina, koji na zabavan način potiče razvoj njihovog mozga u ovom najvažnijem periodu. U programu ALOHA Mental Arithmetic djeca vježbaju mentalnu aritmetiku tako da koriste i vizualiziraju abakus, najstariju poznatu napravu za računanje koja je preteča današnjih kompjutera. Na taj način velikom brzinom rješavaju mentalne operacije. Rezultati programa vidljivi su već nakon šest mjeseci rada u programu ALOHA Mental Arithmetic. Djeca se nauče bolje koncentrirati i stoga brže uče i obavljaju svoje domaće zadaće; poboljšavaju sposobnost računanja i razvijaju sposobnost efikasnog rješavanja problema. Zato je naš slogan STVARAMO NOVE GENERACIJE USPJEŠNIH.

U ALOHA centrima u Didasku u Čakovcu, Prelogu, Ludbregu i Koprivnici odvija se program ALOHA Mental Arithmetic – trening za mozak – kojeg trenutno pohađa naših 195 polaznika. U tijeku su upisi u nove stupnjeve koji će početi u jesen.

Za informacije o programu i rasporedu u pojedinim centrima posjetite stranicu www.aloha.hr, www.didasko.com.hr.

Foto: Didasko
Foto: Didasko
Foto: Didasko
Foto: Didasko
Foto: Didasko
Foto: Didasko
Foto: Didasko
Foto: Didasko

čitam...
Loading...