mentalni razvoj za djecu

Didasko u Aloha centrima podijelio 166 diploma i krenuo dalje s nastavom, evo gdje i kako prijaviti svoje dijete

U programu ALOHA Mental Arithmetic djeca vježbaju mentalnu aritmetiku tako da koriste i vizualiziraju abakus, najstariju poznatu napravu za računanje koja je preteča današnjih kompjutera.

13:00h
0
Foto: Didasko

Polaznicima programa mentalnog razvoja za djecu – ALOHA MENTAL ARITHMETIC – nakon uspješno završenih programa u ALOHA DIDASKO centrima Čakovec, Prelog, Ludbreg i Koprivnica dodijeljene su zaslužene diplome. Njih 166 u prvom polugodištu pohađalo je programe za djecu vrtičke dobi (od 1.-4. stupnja) te za djecu školske dobi od 1.-7. stupnja (od ukupno 8). Ovom prilikom želimo im svima još jednom čestitati na postignutom uspjehu!

O uspješnosti govore i rezultati koji se kod većine završnih ispita kreću u rasponu od 90% do 100%, a ishod su marljivosti, ustrajnosti u svakodnevnom vježbanju i redovitog pohađanja programa.

Evo što roditelji polaznika kažu o dobrobitima programa.

– Polaženjem programa ALOHA kod djeteta primjećujemo razvoj osjećaja odgovornosti prema obavezama, poboljšanu koncentraciju te motiviranost za rješavanje novih izazova. Dijete sa satova ALOHa-e dolazi kući puno energije i pozitivnih dojmova – rekla je jedna od obitelji za svoju kćer.

– Upisali smo svoju kćer na ALOHA program s primarnim ciljem poboljšanja koncentracije i nismo pogriješili. Vrlo smo zadovoljni rezultatima i njezinim uspjehom i veselimo se drugom stupnju i lijepoj suradnji s odličnom trenericom – govori mama Emilija za kćer.

– Svoje petogodišnje dijete smo upisali na ALOHA program prenstveno zato što smo željeli utjecati na poboljšanje koncentracije i razvoj fine motorike prstića (s čime smo imali problema), kao i poboljšanje kognitivnih sposobnosti.  Već nakon prvog semestra TT1 možemo svakako reći da smo u svemu tome i uspjeli. Naš sin je koncentriraniji, odgovorniji, boljih motoričkih vještina, mirniji, a svakako (premda ne i najvažnije) napredovao u znanju. Program ćemo nastaviti i u njemu, nadamo se, ustrajati do kraja – izjavila je mama Dora za sina. 

– Vrlo sam zadovoljna i ugodno iznenađena s programom ALOHA koji moja Ella pohađa s veseljem. Rješavanje zadataka te obaveze koje idu uz program vrlo dobro je savladala, normalno uz pomoć trenerice koju Ella jako voli. Vidi se velik napredak i u smislu kognitivnih funkcija te koncentracije. Sve u svemu samo tako naprijed – priča mama Selma za kćer.

Nastava za djecu vrtićke i školske dobi počela je na sljedećim lokacijama i traje od ožujka do lipnja 2019. godine:

  • Koprivnica (Dom mladih, Vrtić Smiješak, Vrtić Tratinčica) – detaljni termin na upit (0992591701)
  • Didasko Čakovec (Športska 6a)
  • Didasko Prelog (Trg b. Josipa Jelačića 6)
  • Ludbreg (Gradska Knjižnica, Srednja škola Ludbreg)

Želite li se pridružiti požurite s upitima i dođite na probni nastavni sat!

Nova prilika za upis bit će opet u rujnu kad će održavati prezentacijske radionice za djecu i roditelje nakon kojih možete odlučiti o upisu!

ŠTO JE ALOHA MENTAL ARITHMETIC?

To je program mentalnog razvoja za djecu u dobi od 4 do 13 godina, koji na zabavan način potiče razvoj njihovog mozga u ovom najvažnijem periodu. U programu ALOHA Mental Arithmetic djeca vježbaju mentalnu aritmetiku tako da koriste i vizualiziraju abakus, najstariju poznatu napravu za računanje koja je preteča današnjih kompjutera. Na taj način velikom brzinom rješavaju mentalne operacije. Rezultati programa vidljivi su već nakon šest mjeseci rada u programu ALOHA Mental Arithmetic. Djeca se nauče bolje koncentrirati i stoga brže uče i obavljaju svoje domaće zadaće; poboljšavaju sposobnost računanja i razvijaju sposobnost efikasnog rješavanja problema. Zato je naš slogan STVARAMO NOVE GENERACIJE USPJEŠNIH.

Za informacije o nastavi i rasporedu u ALOHA centrima u Didasku u Čakovcu, Prelogu, Ludbregu i Koprivnici nazovite na 040 391 072, 099 259 1701. Za sve informacije o programu posjetite stranicu www.aloha.hr, www.didasko.com.hr.

Saznajte treba li ovakav program vašem djetetu – ispunite upitnik!

Zainteresirani? Javite nam se na didasko@didasko.com.hr ili na 099 259 1701.

čitam...
Loading...