teška prometna

Djedica (83) svojim Mercedesom prešao na suprotnu stranu kolnika i ugrozio život 19-godišnjaka, oba su ozlijeđena

Sve se dogodilo jučer oko podneva na otvorenom dijelu ceste između Velikog Otoka i Đelekovca.

09:26h
0
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Jučer ujutro pisali smo o prometnoj nesreći na koprivničkoj zaobilaznici, nakon koje se mlada djevojka bori za život. Međutim, to nije bila jedina nesreća s ozlijeđenim osobama u jučerašnjem danu.

Naime, oko podneva, policija je imala posla i u na otvorenom dijelu ceste između Velikog Otoka i Đelekovca. Tamo je došlo do sudara dvaju automobila u kojem su ozlijeđene dvije osobe.

Sve je zakuhao djedica za volanom, jer je prometnu nesreću skrivio 83-godišnjak. On je neprilagođeno vozio svoj Mercedes koprivničkih registarskih oznaka te prešao na drugu stranu ceste.

Baš u tom trenutku iz suprotnog je smjera dolazio 19-godišnji vozač Renaulta, čakovečkih registarskih oznaka. Sudar je, nažalost, bio neizbježan.

Mladi vozač je sa svojim automobilom odbačen u polje te su završili na krovu. Mercedes je ostao na cesti, ali s razbijenim cijelim prednjim dijelom. Materijalna šteta je znatna.

Nažalost, ozlijeđena su oba vozača, a iz policije su obavijestili da će po zaprimanju liječničke dokumentacije uslijediti odgovarajuća pismena.