14.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

DND Koprivnica sudjeluje na Smotri dječjeg stvaralaštva Hrvatske
D

Ne propustite

Zahvaljujući Društvu naša djeca, Koprivnica će imati svoje predstavnike na 16. Smotri dječjeg stvaralaštva Hrvatske koja se održava u Puli od 15. od 17. listopada. Na pozornici u Domu branitelja kojom će prodefilirati više od 800 djece iz cijele zemlje predstavit će se plesna skupina Ola, la i mladi pjevač Sandro Turković. Plesna skupina Ola,la izvest će dva moderna plesa, a Sandro će pjevati pjesmu u Daleku kinu. Usto volonterke Društva naša djeca Koprivnica održat će kreativnu radionicu izrade cvijeća i ukrasnih predmeta od papira za sudionike Smotre Saveza društava naša djeca iz drugih gradova.

Uoči nastupa u Puli, kojeg je podupro i Grad Koprivnica, članovi DND Koprivnica sudjelovat će i na tradicionalnoj manifestaciji „Mića marunada“ koja se održava 15. listopada u Lovranu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Moja maturalna večer

[FOTO] POHVALNA AKCIJA Maturant Roman iz centra Svitanje postao model na jedan dan

U Zagrebu je šestu godinu za redom održana modna revija maturanata bez odgovarajuće roditeljske skrbi u organizaciji zaklade Hrvatska...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×