Izliječen

DOBRA VIJEST Prvi zaraženi koronavirusom iz susjedne županije pušten kući, otac: Moj sin je potpuno zdrav!

Zbog kontakata s mladićem, u kućnoj karanteni bile su njegova djevojka i baka, no raniji testovi pokazali su da su one bile negativne na koronavirus. 

08:40h
0
Korona Virus
Foto: Ilustracija // Twenty20

Mladić s područja Varaždina, koji je tamo bio prvooboljeli od koronavirusa, pušten je kući i potpuno je zdrav.

– Moj sin od ponedjeljka je doma i potpuno je zdrav! Zadnja dva testiranja pokazala su da nema u sebi korona virusa te je napokon napustio bolnicu i vratio se kući. Hvala vam svima na potpori, divni ste – potvrdio je otac mladića za 24sata.

On je početkom ožujka bio deveti oboljeli od COVID-19 u Hrvatskoj i prvi s područja Varaždinske županije. Bio je u Italiji te se krajem veljače vratio iz Milana gdje inače radi. Po povratku u Varaždin, nadležne službe odredile su mu mjeru samoizolacije. Nakon osam dana kućne samoizolacije, mladić je razvio vrlo blage simptome te su ga primili u Opću bolnicu Varaždin u karantenu. Otac kaže kako je od simptoma imao samo blago povišenu temperaturu te je ispričao što se događalo u karanteni.

– Baš ništa! Iako je u početku imao blagu temperaturu, u bolnici su se simptomi povukli te nije imao baš nikakve tegobe i činio se kao zdrava osoba. Vratio se kući i sasvim je dobro – rekao je otac.

Zbog kontakata s mladićem, u kućnoj karanteni bile su njegova djevojka i baka, no raniji testovi pokazali su da su one bile negativne na koronavirus.

čitam...
Loading...