23.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dođite na degustaciju novog Pan piva
D

Ne propustite

Već tradicionalno povodom Renesansnog festivala, Carlsberg Croatia poziva sve Koprivničance i njihove goste na Dan otvorenih dana u subotu 31. kolovoza. Tim povodom pivovara će organizirati i degustaciju novog piva iz Pan asortimana.

Koprivnička pivovara i ove će godine ugostiti Koprivničance i njihove goste na Danu otvorenih vrata koji će se održati u subotu, 31. kolovoza od 12 do 14 sati i to već tradicionalno povodom Renesansnog festivala koji je ove godine kao središnju temu odabrao pivarstvo.

Cjelodnevni program uključuje organizirane ture po pogonima pivovare uz stručno vodstvo pivarskih majstora uz zakusku i pivsko osvježenje. Ove godine pivovara priprema i posebno iznenađenje pa će tako svi posjetitelji moći kušati i novo pivo iz obitelji Pan. Nakon posjeta pivovari osiguran je prijevoz na koprivničke bedeme gdje se druženje i zabava nastavljaju uz bogat program Renesansnog festivala.

Već šestu godinu za redom, koprivnička pivovara sa svojim Pan pivom podržava i sudjeluje u Renesansnom festivalu omogućavajući ujedno gostima festivala i posjetiteljima iz drugih gradova organizirani posjet pivovari i upoznavanje s procesom proizvodnje piva.

Renesansni festival je uvjerljivo najzanimljivija kulturno-povijesna manifestacija na ovim prostorima koja svim posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku za povratak u 15. i 16. stoljeće gdje će ih dočekati mnoštvo vitezova i drugih povijesnih likova smještenih u originalno srednjovjekovno naselje. Višegodišnjim aktivnim sudjelovanjem i uspješnom suradnjom, Carlsberg Croatia sadržajno obogaćuje festival te potvrđuje stoljetnu tradiciju koprivničkog pivarstva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Klub poslvnih žena Alfa

Poslovne žene i poduzetnice okupile se na konferenciji, raspravljaje o svom položaju i izazovima u gospodarstvu

HGK ŽK Koprivnica u suradnji sa Klubom poslovnih žena Alfa organizirala je konferenciju u prostorima HGK ŽK Koprivnica. Konferencija okuplja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×