17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Domaći list treći tjednik u županiji
D

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija prošle je subote dobila još jedan tjedni list. Izdavačka kuća Planmedia pokrenula je Domaći list, koji je u prvom broju od 25. listopada donio niz zanimljivih tema. Novine izlaze na A4 formatu, kao zagrebački dnevnik 24 sata, a okupljaju poznata koprivnička novinarska imena. U Domaćem listu zaposleni su donedavni šef dopisništva Večernjeg lista u Koprivnici Hrvoje Šlabek te Robert Mihaljević, bivši dopisnik Jutarnjeg lista.

Prvi broj naišao je na dobre reakcije čitatelja, koji su između ostalog mogli doznati kako si je vlasnik i direktor Podravskog gospodarstva Ivan Međimurec prije stečaja tvrtke isplatio otpremninu. Na naslovnici se ističe i izjava Miroslava Ćire Blaževića ‘U Koprivnici nisam peder’, a novinari Domaćeg istražili su kakve automobile voze podravsko-prigorski svećenici te koji direktori napuštaju Podravku zbog smanjenih plaća. Velika pozornost posvećena je Slavenu Belupu i Podravki Vegeti, a za ‘Miss parketa’ izabrana je (u ne baš ‘transparentnoj’ anketi)  Andrea Penezić.

Ipak, ponajviše zanimanja čitatelja izazvao je zagonetni Smindotaur, ‘romantična zvijer sa 120 kilograma mišića’…

081027-smindotaur-m

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

u križevcima

Ružan incident na glavnom gradskom trgu. Maloljetnik (17) u tučnjavi teško ozlijeđen, prebio ga tri godine stariji mladić

Prilično loše vijesti stižu nam iz Križevaca, gdje je jučer, tijekom posljednjeg dana Spravišča, teško ozlijeđen jedan 17-godišnjak. Tešku tjelesnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti