8.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VAPAJ NAČELNIKA

Dombaj: Mi tražimo da se što hitnije asfaltiraju sve lokalne ceste, dosad smo dvaput izigrani, a nadamo se da nećemo i treći
D

Na dnevnoj bazi šaljemo izvođačima radova i investitoru zamolbe za hitne sanacije udarnih rupa po svim dionicama. Jedna osoba u Općini zadužena je isključivo za komunikaciju s njima, ali bez obzira na sve naše napore, nema nikakvih pomaka kaže Petar Dombaj

Ne propustite

Ceste na području Općine Drnje i dalje su pune udarnih rupa i oštećenja koja su nastala prilikom izgradnje kanalizacijske mreže pa projekt aglomeracije i dalje izaziva nezadovoljstvo brojnih mještana.

Učestale kiše dodatno su uništile oštećene ceste, a u pokušajima da se „isposluje“ sanacija nemoćna je i Općina.

– Na dnevnoj bazi šaljemo izvođačima radova i investitoru zamolbe za hitne sanacije udarnih rupa po svim dionicama. Jedna osoba u Općini zadužena je isključivo za komunikaciju s njima, ali bez obzira na sve naše napore, nema nikakvih pomaka – ističe Petar Dombaj, načelnik Općine Drnje.

Petar Dombaj
Foto: Ivan Balija

Prvotno je Općina dobila obećanje da će se ceste asfaltirati u ljeto, pa je pomaknuto na rujan, pa na listopad pa na studeni. Rokovi se stalno pomiču, a ceste iz dana u dan u sve gorem stanju.

– Mi tražimo da se što hitnije asfaltiraju sve lokalne ceste i još uvijek nemamo informaciju kad će to biti. Dosad smo dvaput izigrani, a nadamo se da nećemo i treći. Za sva oštečenja na imovini, što pokretnoj ili nepokretnoj odgovoran je isključivo izvodač radova, a postoji i polica odgovornosti gdje osiguranje podmiruje štetu ukoliko se ona dokaže po propisanoj proceduri – zaključio je Dombaj.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×