vidovo

Donosimo bogat program povodom proslave dana Općine Pitomača

11:30h
0
Pitomača // Foto: Matija Gudlin
Pitomača // Foto: Matija Gudlin

Posebno bih izdvojio i pozvao sve na Festival pjesme Podravine i Podravlja. Pripremili smo za svakoga ponešto – rekao je Željko Grgačić, načelnik Općine Pitomača.

U povodu Dana Općine Pitomača mještane i sve posjetitelje očekuje bogat program prepun sportskih, kulturno-umjetničkih i zabavnih sadržaja.

– Posebno bih izdvojio i pozvao sve na Festival pjesme Podravine i Podravlja. Pripremili smo za svakoga ponešto – rekao je Željko Grgačić, načelnik Općine Pitomača.

Tako primjerice u subotu, 11. lipnja, organizirana je Pitomačka biciklijada i Izložba radova s likovne kolonije, a u nedjelju Turnir u paintballu, Sportsko popodne na izletištu Drava te Izložba vina.

U srijedu, 15. lipnja, na Vidovo, održat će se memorijalni nogometni turnir, manifestacija Slatko Vidovo te zabavni program na Trgu kralja Tomislava.

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća u srijedu, 15. lipnja, bit će dodijeljena javna priznanja.

Zlatnom plaketom Grb Općine Pitomača bit će nagrađena Jasna Nemčević iz Pitomače, a Srebrnom plaketom Grb Općine Pitomača Zdravko Dijaković također iz Pitomače.

Dok su Poveljom Općine Pitomača s likom Petra Preradovića nagrađeni VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Tomislav Petrić iz Virovitice, Vladimir Smiljanić iz Zagreba, Tomo Mrak iz Grabrovnice, Nada Šegregur iz Pitomače, Branka Nemet iz Pitomače, Željko Kovačev iz Pitomače, ŽRK Pitomača i NK Croatia iz Grabrovnice.

Detaljan program proslave dostupan je na službenim općinskim internetskim stranicama.

čitam...
Loading...