20.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
upišite se ako niste

Donosimo popis slobodnih mjesta za upis u ordinacije opće i dentalne medicine te ginekološke ordinacije u Križevcima i Đurđevcu
D

Ako još nemate svojeg liječnika, donosimo vam kompletnu informaciju i kontakte liječnika opće/obiteljske, dentalne medicine i zdravstvene zaštite žena koji primaju nove pacijente.

Ne propustite

Dom zdravlja poziva pacijente koji nemaju svoj izabranog doktora obiteljske/opće prakse ili dentalne medicine da se upišu prema mjestu stanovanja u sljedeće najbliže ordinacije:

Ordinacija dentalne zdravstvene zaštite u Koprivnici, Karlo Pjetri, dr. med. dent., kontakt 048/279-660

Ordinacija dentalne zdravstvene zaštite u Gornjoj Rijeci, Suzana Teklić, dr. med. dent., kontakt 048/855-005 i

Ordinacija dentalne zdravstvene zaštite u Kloštru Podravskom, Lucija Žužić, dr. med. dent., kontakt 048/601-318.

Ordinacija opće/obiteljske medicine Kloštar Podravski je tako početkom godine dobila novu liječnicu, Ivanu Štefanac, dr. med. te se pozivaju mještani, ukoliko već nisu, da se svakako jave pozivom na telefonski broj 048/816-232 ili da se osobnim dolaskom upišu u evidenciju kod naše nove liječnice.

Ordinacija opće/obiteljske medicine Glogovac je sa 28. veljače 2022. godine dobila također stalnu doktoricu Sanju Horvat, dr. med. spec. te će pacijenti njenim dolaskom dobiti kvalitetniju zdravstvenu. Za upis u ordinaciju opće/obiteljske medicine mogu se obratiti na kontakt 048/637-177.

Ordinacija opće/obiteljske Molve je također početkom 2022. godine dobila stalnu doktoricu, Linu Kupsjak, dr. med., a slobodna mjesta za upis pacijenata postoje te naravno, pozivamo mještane općine Molve, a i šire da izvrše upis osobnim dolaskom ili kontaktom na broj 048/550-934.

Ordinacija opće/obiteljske Virje u svojim prostorima također ima stalnog doktora, Mirana Huzjaka, dr. med. čija ordinacija također prima nove pacijente, pa ukoliko već niste, a želite kvalitetnu zdravstvenu skrb obratite se za upis u ordinaciju na broj telefona 048/550-932.

Ordinacija opće/obiteljske medicicine u Križevcima, Miljenko Berc, dr. med. u Križevcima upisuje pacijente kontaktom na broj telefona 048/720-931.

Ordinacija opće/obiteljske medicicine u Glogovnici, Dubravke Marie Puljević, dr. med. spec. upisuje nove pacijente kontaktom na broj telefona 048/697-358

Ordinacija opće/obiteljske medicine na Kalniku, Ivanke Kotnik, dr. med. spec. kontaktom na broj 048/857-094 i

Ordinacija opće/obiteljske medicine u Ferdinandovcu, Ive Vidović, dr. med. u Ferdinandovcu, 048/817-030.

Velika novost za sve pacijentice s križevačkog područja je mogućnost upisa u ginekološku ordinaciju u Križevcima, gdje osim doktora iz Opće bolnice „dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica svakim ponedjeljkom i srijedom zdravstvenu uslugu pruža i dr. med. spec. Nenad Muršić u prijepodnevnoj smjeni.

S obzirom da se već neko vrijeme mijenjaju ginekolozi u ginekološkoj ordinaciji u Križevcima, sa doktorom koji će svaki ponedjeljak i srijedu u isto vrijeme biti dostupan pacijenticama privremeno smo osigurali konstantu u pružanju zdravstvene usluge pacijenticama s područja Križevaca, a što ćemo i u daljnjoj budućnosti nastojati poboljšati.

Osim redovnih ginekoloških pregleda, u našoj ordinaciji možete obaviti 3D i 4D ultrazvuk u ginekologiji i trudnoći.

3D ultrazvuk:

koristimo za otkrivanje i bolju dijagnostiku tvorbi u maternici polipa i mioma,
služi boljoj kontroli položaja intrauterinog uloška,
je nezamjenjiv u dijagnostici anomalija maternice,

koristi se u boljoj detekciji cista i tumora jajnika – daje nam bolji uvid u volumen same ciste, bolji pregled njezine stijenke i time daje bolju odluku u daljnjem liječenje.

3D ili 4D ultrazvuk često se koristi kao učinkovita metoda demonstracije fetusa roditeljima, što je nesumnjivo nezaboravno emocionalno iskustvo. Prije svega, ovi se modaliteti koriste kao medicinsko dijagnostički alat. 3D ultrazvuk omogućuje bolje i preciznije dijagnosticirati patološke strukture . Također omogućuje bolju vizualizaciju kostura fetusa, prosudbu nekih površnih fetalnih anomalija, npr. rascjep usne, tumora, malformacije fetalnih udova itd.

Pacijentice upis mogu obaviti dolaskom u ordinaciju ili kontaktom na broj telefona:

medicinska sestra: Nevenka Turčinović
telefon: 048 712 500
e-mail: gin1-kz@dzkkz.hr

Također, za pacijentice s đurđevačkog područja pozivamo da preglede obave kod našega ginekologa Marija Cenkovčana, dr. med. spec., a raspored dolazaka možete pogledati na našoj web stranici https://dzkkz.hr/wp-content/uploads/2022/04/gin-tbn-dj.png .

Upis ili narudžbu na pregled u ginekološku ordinaciju u Đurđevcu možete obaviti pozivom na na broj telefona:

medicinska sestra: Ivana Salopek
telefon: 048 814 112
e-mail: gin2-dj@dzkkz.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×