6.3 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROMJENA POLITIČKE OPCIJE

Dosad nezavisni gradonačelnik Križevaca Mario Rajn prešao u HSS, predstavit će se na konferenciji u Hrvatskom saboru
D

Iz HSS-a su, među ostalim, naveli kako su Križevci od njegova dolaska na čelo postali šampionom EU fondova, gradom budućnosti, solarne energije i gradom koji misli zeleno.

Ne propustite

Na službenim stranicama Hrvatske seljačke stranke (HSS) osvanula je objava s naslovom kako je gradonačelnik Križevaca Mario Rajn postao njezinim članom.

Tu je vijest jučer neslužbeno najavio prigorski, a pokazala se istinitom. Podsjetimo, Rajn je dosad pripadao nezavisnoj opciji te je kao takav 2017. godine došao na mjestu gradonačelnika.

Iz HSS-a su, među ostalim, naveli kako su Križevci od njegova dolaska na čelo postali šampionom EU fondova, gradom budućnosti, solarne energije i gradom koji misli zeleno. Pritom Rajn ističe kako je u planu da do 2030. budu energetski potpuno neovisan grad.

HSS će sutra, u 11 sati, u Hrvatskom saboru održati konferenciju za medije na temu energetske tranzicije prema obnovljivim izvorima energije te predstaviti Rajna kao novoga člana. Uz njega, govorit će predsjednik stranke Krešo Beljak.

Kontaktirali smo gradonačelnika Rajna za komentar njegovog političkog transfera, no do objave ovog teksta nismo ga uspjeli dobiti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Evo kako ga napraviti kod kuće

Donosimo recept za sirup od koprive koji je idealan za dobrobit cijelog organizma

Berite mlade listove (vrh koprive i tri do četiri reda ispod vrha) i to negdje u prirodi gdje nema...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×