19 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
demanti

Dr. Igor Klinar: Nije istina da nisam htio pregledati pacijenticu Simonu te da sam joj rekao da ide doma peći kolače
D

Nadalje, nikada nisam zbog nekakvih pogrešaka dobio otkaz u Zagrebu. Nikada nisam niti dobio otkaz općenito

Ne propustite

Doktor koprivničke bolnice Igor Klinar, preko svojeg je odvjetnika tražio demanti na članak na portalu ePodravina.hr, objavljen u cilju informiranja javnosti o dostupnosti i kvaliteti zdravstvene usluge u centralnoj bolnici Koprivničko-križevačke županije, što je jedna od važnijih tema o kojoj mediji progovaraju.

Prije objave članka kontaktirali smo bolnicu vezano uz odnos prema pacijentici te prekidu radnog odnosa dr. Klinara u zagrebačkoj bolnici, da bismo javnosti mogli iznijeti obje strane priče.

Od odvjetnika smo također tražili da potkrijepe navode na koji je način došlo do prekida radnog odnosa dr. Klinara u zagrebačkoj bolnici, no do objave članka nismo dobili odgovor.

Dr. Igor Klinar traži ispravak navoda, suprotno navodima pacijentice Simone Ostriž, a koji prenosimo u cijelosti:

“Na Vašem internet portalu epodravina.hr, dana 21. prosinca 2022. godine pod naslovom „Noćna mora za Koprivničanku” i podnaslovom „Simonu su dovezli na hitnu u Koprivnici sa simptomima moždanog, no tamo ju je dočekao šok: Doktor Klinar me nije htio pregledati, poručio mi je da idem doma peći kolače”, objavili ste niz neistinitih netočnih informacija o meni i mom radu sve na web stranici https://epodravina.hrisimonu-su-dovezIi-na-hitnu-u-koprivnici-sa-simptomima mozdanog-no-tamo-ju-je-docekao-sok-doktor-klinar-me-nije-htio-pregledati­poruclo-mi-je-da-idem-doma-peci-kolace/, u članku u kojem navodite moje ime i prezime. Stoga ste istim člankom na potpuno neprofesionalan, tendenciozan zlonamjeran način dezinformirali javnost te mene potpuno neutemeljeno prikazali kao osobu koja se ponaša neprimjereno prema pacijentima, koja ih ne pregledava već ih vrijeđa. Takvim ste pisanjem prema meni, kod dijela Vaših čitatelja, uspjeli izazvati bijes i netrpeljivost.

Stoga ovim putem obavještavam Vas i javnost da nije istina da nisam htio pregledati pacijenticu Simonu Ostriž. Nije istina da sam poručio pacijentici da ide doma peći kolače. Nije istina da sam takvu poruku ponovio, niti da sam bilo koga vrijeđao. Dapače, pacijenticu Ostriž nisam niti vidio te se stoga istoj nisam na bilo koji način niti obratio. Stoga su svi „citati”, a navodno moje riječi, potpuna neistina. O svemu tome postoji i medicinska dokumentacija i svjedoci.

Nadalje, nikada nisam zbog nekakvih pogrešaka dobio otkaz u Zagrebu. Nikada nisam niti dobio otkaz općenito, što je iznimno lako provjerljivo, a pogotovo bi trebalo biti provjerljivo profesionalnom novinaru.

Budući da smatram da je tekst objavljen na Vašem portalu tendeciozan i zlonamjeran, napisan s ciljem mog osobnog sramoćenja te da se bazira na neistinama pozivam Vas da u skladu sa zakonskom obvezom u cijelosti objavite ovaj ispravak te ga označite i povežete s poveznicom/linkom na predmetni tekst.”

Mr. sc. Igor Klinar, dr.med.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

Općina Đelekovec slavi rođendan, bit će koncerata pod šatorom, fine besplatne hrane, a žene će se natjecati u sportu

Dani općine Đelekovec ove godine obilježit će se brojnim događanjima, a sve će trajati od 27. svibnja do 13....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×