19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dresurno jahanje // Jelena Poljak i Ahat prvi u Zagrebu
D

Ne propustite

Usprkos već dvotjednoj borbi s vodom i štetom nastaloj u poplavi, Galop team i dalje ne odustaje od natjecateljske sezone.

Prošlu je subotu koprivnički konjički klub imao dva predstavnika na Finalu Crotia Cupa i Prvenstvu Hrvatske za mlade konje u dresurnom jahanju koje se održavalo na zagrebačkom hipodromu, Sanju Kavur na grlu Darlington i Jelenu Poljak na grlu Ahat.

Sanja Kavur nastupila je s mladim Darlingtonom na utakmici Prvenstva Hrvatske za četverogodce i ostvarila bodovni postotak od 58,80 %. Za Sanju, a i za Darlingtona, ovo je prvi nastup na turniru u dresurnom jahanju, tako da su galopovci vrlo zadovoljni njhovim prvim, uspješno odjahanim dresurnim programom.

Jelena Poljak i Ahat, koji su vikend prije zauzeli drugo mjesto, ovu subotu ponovno su nastupili na otvorenoj utakmici A5 i s odličnim, a ujedno i njihovim dosad najvećim, bodovnim postotkom od 62,58% osvojili prvo mjesto u utakmici.

U Galop teamu nastavlja se s radovima u klubu, ali i sa pripremama za završne turnire u sezoni…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×