Muzej Grada Đurđevca

Duo Gitaramezzo đurđevačkoj publici priređuje glazbenu poslasticu

Duo Gitaramezzo u sastavu Nataše Antoniazzo – mezzosopran i Tvrtka Sarića – gitara, priznati je i cijenjeni glazbeni duo s brojnim nagradama, priznanjima i koncertima u zemlji i inozemstvu.

09:26h
0
Foto: Grad Đurđevac

Muzej Grada Đurđevca pripremio je glazbenu poslasticu za sve ljubitelje klasične glazbe – koncert dua Gitaramezzo, koji će se održati u petak, 17. rujna, s početkom u 19 sati.

Duo Gitaramezzo u sastavu Nataše Antoniazzo – mezzosopran i Tvrtka Sarića – gitara, priznati je i cijenjeni glazbeni duo s brojnim nagradama, priznanjima i koncertima u zemlji i inozemstvu. Osnovan je 2016. godine, te je u prvotnom sastavu za gitarom bio Viktor Vidović, no od 2017. njegovo mjesto preuzima Tvrtko Sarić.

Duo Gitaramezzo je održao više od 20 koncerata te ostvario zapažene nastupe i odlične kritike na komornim glazbenim festivalima u Hrvatskoj, od Pulske Arene do Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Koncert je sufinanciran od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a održat će se u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.