16.2 C
Koprivnica
Subota, 3. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OSTVARIT ĆE SE ZNAČAJNE UŠTEDE

Đurđevac i prigradska naselja dobit će novu modernu javnu rasvjetu, radovi kreću početkom veljače
Đ

Projektom se osim zamijene postojećih dotrajalih rasvjetnih tijela planira i nadopuniti mreža novim rasvjetnim tijelima na područjima grada i prigradskih naselja gdje do sada nije bilo nikakve rasvjete.

Ne propustite

Grad Đurđevac izradio je projekt rekonstrukcije i modernizacije javne rasvjete kojim će se zamijeniti sva postojeća rasvjetna tijela sa modernom led rasvjetom napredne tehnologije čime će se ostvariti značajne uštede i poboljšati sama osvijetljenost grada i prigradskih naselja.

– Projektom se osim zamijene postojećih dotrajalih rasvjetnih tijela planira i nadopuniti mreža novim rasvjetnim tijelima na područjima grada i prigradskih naselja gdje do sada nije bilo nikakve rasvjete. Osim što će se ostvariti ušteda u iznosu od oko 50 posto godišnje smanjit će se i takozvano svjetlosno zagađenje. Na ovaj način investicija će se sama otplatiti kroz navedene uštede u roku od šest godine, a garancija na novu rasvjetu vrijedi deset godina – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Nakon provedenog postupka javne nabave gradonačelnik Hrvoje Janči potpisao je ugovor s izvođačem radova, a ovaj je tjedan odrađeno i uvođenje u posao, stoga se očekuje početak radova na novom sustavu rasvjete početkom veljače. Ukupna vrijednost investicije iznosi oko tri milijuna kuna.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

JUBILEJ

FOTO/VIDEO Dobrovoljno vatrogasno društvo Budrovac svečano proslavilo 90. obljetnicu djelovanja

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac proslavilo je 90. obljetnicu djelovanja. U sklopu proslave upriličen je i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti