-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VRIJEDNO PRIZNANJE

Đurđevac je ponovo laureat, Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci osvojio nagradu Simply the best

Uz Posjetiteljski centar u kategoriji su bili nominirani Dubrovnik Pass, Interpretacijski centar Ivana Brlić Mažuranić - Slavonski brod, Plemićka ruta Podravine i Slavonije – TZ Virovitičko-podravske županije i Via Apsyrtides – TZ Grada Malog Lošinja

Ne propustite

Još jedna vrijedna nagrada stiže u Đurđevac na račun turističkog sadržaja. Ovaj put u glavnoj ulozi je Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci koji je u finalu odabran kao nacionalni pobjednik na 23. međunarodnoj poslovno turističkoj burzi PUT u Velikoj Gorici.

- Oglas -

Posjetiteljskom centru pripala je glavna nagrada SIMPLY THE BEST u kategoriji Novi projekti u turizmu – sustav turističkih zajednica i lokalnih samouprava za kreativnu realizaciju projekta koji svojim sadržajem i visokotehnološkim multimedijalnim pristupom na osobit način interpretira prirodnu baštinu Podravine, a destinaciji središnje Hrvatske daje nov i atraktivan turistički proizvod.

Uz Posjetiteljski centar u kategoriji su bili nominirani: Dubrovnik Pass, Interpretacijski centar Ivana Brlić Mažuranić – Slavonski brod, Plemićka ruta Podravine i Slavonije – TZ Virovitičko-podravske županije i Via Apsyrtides – TZ Grada Malog Lošinja.

Foto: TZ Grada Đurđevca
Foto: TZ Grada Đurđevca
Foto: TZ Grada Đurđevca
Foto: TZ Grada Đurđevca
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti