3. hnl sjever

Đurđevački Graničar na svom ŠRC-u dočekuje Tehničar, može li Podravac u Varaždinu uzeti mjeru Varteksu?

16:30h
0
Foto: Jurica Karan

Jedna utakmica Treće HNL Sjever zasad je odgođena, i to ona između Mladosti iz Ždralova i križevačkog Radnika. Razlog je taj što je više igrača Ždralova u samoizolaciji pa će se utakmica odigrati u nekom drugom terminu. Sve ostale utakmice zato se igraju u redovitom terminu.

Prvo kolo i odmah težak ispit za Picoke. Na velebni ŠRC dolazi im Tehničar iz Cvetkovca koji svake sezone ima visoke ambicije, dok Picoki još uvijek igraju toplo-hladno. Domaći teren s umjetnom travom svakako im ide u prilog, a točan rasplet susreta znat ćemo u subotu nakon 19 sati.

Virovski Podravac putovat će u Varaždin. Tamo će ih dočekati Krojači, domaći Varteks. Virovci su u ovom prijelaznom roku ostali bez dosta igrača, no nisu mirovali već su doveli zamjene od kojih je svakako najzvučnije ime ono Davida Arapa, nekadašnjeg igrača Slaven Belupa. Kako smo doznali, Arap je glavni igrač Knapićeve momčadi, igrač kod kojeg se vidi da je prvoligaški kalibar.

U ostalim susretima sastaju se Rudar iz Murskog Središća i Virovitica, te Papuk i Polet iz Svetog Martina na Muri. Spomenimo kako je Papuk ovaj tjedan pojačao donedavni vratar Slaven Belupa, Antun Marković. Još igraju Podravina i Bjelovar.

Treća HNL Sjever, 1. kolo, 22. kolovoz, 17.30 sati

Mladost Ž – Radnik-Križevci / odgođena
Graničar Đ – Tehničar C
Rudar MS – Virovitica
Varteks – Podravac V
Papuk – Polet SMnM
Podravina – Bjelovar

 

čitam...