-0.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
humanitarna aktivnost

Đurđevački korisnici Svitanja razveselili se slatkim poklonima
Đ

Djeca su uz fotografiranje, gostima s ponosom pokazala svoje uratke koje su s odgajateljicama izradila za ukrašavanje svojih domova u blagdanskom ozračju

Ne propustite

U nastavku predblagdanskih humanitarnih aktivnosti Županijske organizacije Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski predsjednica Verica Rupčić je darivala korisnike usluge poludnevnog boravka u Đurđevcu, koji djeluje u okviru Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje Koprivnica.

Uz veliko veselje učenika, druženju su prisustvovali ravnatelj Centra Svitanje iz Koprivnice Mladen Fajdetić te odgajateljice Iva Pintarec i Ena Begović.

S prigodnim čestitkama za blagdane, predsjednica Rupčić je djeci istaknula potrebu učenja uz razvijanje kreativnih izričaja svakog djeteta. U razgovoru s djecom posebno je naglasila važnost osobne higijene i redovitog pranja zuba s ciljem očuvanja zdravlja, budući da su u darovima pored slatkiša i voća darivana i neka iznenađenja za korištenje u kupaonici.

Djeca su uz fotografiranje, gostima s ponosom pokazala svoje uratke koje su s odgajateljicama izradila za ukrašavanje svojih domova u blagdanskom ozračju.

Foto: ustupila V. Rupčić
Foto: ustupila V. Rupčić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rekorder

Za neke pravila kao da ne postoje, sa suludih 160 na sat proletio poznatom podravskom ravnicom

Policijski nadzor prometa tijekom proteklog vikenda pokazao je da vozači još uvijek piju i jure. - Utvrđena su 122 prometna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti