24.6 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ODOBRILO MINISTARSTVO

Đurđevački osnovnoškolci dobili još bolje preduvjete za rad, povećan broj razrednih odjela u petom i šestom razredu
Đ

Na ovaj način smanjen je broj učenika u razrednim odjelima te su stvoreni preduvjeti za kvalitetniji rad s učenicima te bolju individualizaciju rada

Ne propustite

Odlukom Ministarstva znanosti i obrazovanja Osnovna škola Đurđevac je ove školske godine dobila odobrenje za povećanje broja razrednih odjela u petom i šestom razredu.

Ustrojena su četiri peta i četiri šesta razredna odjela. Na ovaj način smanjen je broj učenika u razrednim odjelima te su stvoreni preduvjeti za kvalitetniji rad s učenicima te bolju individualizaciju rada.

Sukladno tome stručni tim škole u suradnji s učiteljima formirao je jedan novi peti i jedan novi šesti razredni odjel. U novoformirane razredne odjele uključeni su učenici iz prijašnja tri razredna odjela. Vodilo se računa da u svakom razrednom odjelu bude podjednak broj učenika, a u novoformiranim odjelima da budu učenici koji su u dosadašnjem školovanju bili na određene načine povezani (po ulicama, po uključenosti u  izvannastavne ili izvanškolske aktivnosti…) te prema pedagoškim kriterijima o sastavu razrednog odjela.

Ovakav ustroj razrednih odjela svakako će unaprijediti komunikaciju učitelja i učenika te rezultate zajedničkog rad, poručuju iz Osnovne škole Đurđevac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO/VIDEO Podravski političari pokazali kako se snalaze s tavom, natjecanje u pečenju palačinki bilo je vatreno

Veselo je na Virovskoj prkačijadi, devetom izdanju prvog europskog festivala malih tradicijskih kolača. Tome su pridonijeli i načelnici podravskih općina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×