19.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pohvalno

Đurđevački vrtić ove godine pohađa 300 djece, sva djeca su upisana i nema liste čekanja
Đ

U vrtić se ove godine upisalo 68 djece, od čega je 55 djece jasličkog uzrasta

Ne propustite

Započela je još jedna pedagoška godina, a đurđevački vrtić i ove se godine može pohvaliti da su upisana sva djeca i nema liste čekanja.

Osim toga izgrađeno je dječje plivalište, a dodatno educirano vrtićko osoblje spremno je za sve odgojno-obrazovne izazove s najmlađima. Istaknimo i da su započeti radovi na dogradnji vrtićke zgrada.

U vrtić se ove godine upisalo 68 djece, od čega je 55 djece jasličkog uzrasta, a sveukupno ga ove godine pohađa 300 djece što je najveća broj redovnih polaznika dječjeg vrtića do sada.

– Bilo je puno radosti i veselja radi ponovnih susreta, ali i puno prilagodbe u novoj sredini. Tako je to uvijek na početku. No, mi smo spremni za realizaciju brojnih programa koji će se tijekom pedagoške godine odvijati u vrtiću. Uz pomoć i suradnju s našim Gradom stvoreni su izvrsni uvjeti za kvalitetan odgoj i obrazovanje. U svemu tome u potpunosti idemo na ruku našim roditeljima. Podsjećam da smo radili i ljeti, da imamo cjelodnevno radno vrijeme te mogućnost uključivanja djece s teškoćama u razvoju u redovan odgojno-obrazovni proces – ističe ravnateljica vrtića Marija Čupen Tomica i dodaje da se vesele zajedničkoj igri koja će djeci pružiti puno radosti i prilika za stjecanje novih vještina i znanja.

Izgradnjom nove zgrade dobit će se prostorije za osam vrtićkih skupina s pripadajućim garderobama, sanitarijama i natkrivenim terasama, priručnom kuhinjom i blagovaonicom. Zadovoljstvo zbog započetih radova ne krije ni gradonačelnik Hrvoje Janči.

– Novi prostor znači poboljšanje uvjeta za svako dijete. Grad je prepoznao važnost predškolskog odgoja i obrazovanja te već dugi niz godina ulaže u sustav i poboljšanje uvjeta. Ovom ćemo dogradnjom imati dodatnih osam skupina, kapacitet smještaja bit će nam blizu 500 djece. Sva djeca u gradu Đurđevcu, od prve do sedme godine, imat će svoje mjesto pod krovom našeg vrtića i neće biti listi čekanja – naglasio je Janči i poželio uspješnu i radosnu novu pedagošku godinu svoj djeci i svima zaposlenima u DV Maslačak.

Dogradnja i opremanje DV Maslačak u cijelosti se financira sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti u vrijednosti od oko 1,3 milijuna eura, a završetak je predviđen početkom 2026. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Kralj zabave Zlatko Pejaković pokazao zašto je legenda, Ivančani uživaju u nezaboravnim hitovima

Malo je još legendi hrvatske estrade kao što je Zlatko Pejaković. U sklopu proslave Dana općine Koprivnički Ivanec svojim je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×