25.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽIVJETI ZDRAVO

Dva nova termina vježbanja određena u sklopu Volontera u parku
D

Aktivnost Volonteri u parku u sklopu je projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske

Ne propustite

U ponedjeljak, 25. ožujka, vježbat će se od 13 do 14 sati. Okupljanje osoba s intelektualnim teškoćama i djece s teškoćama u razvoju održat će se u Gradskom parku. Voditeljica Rajka Bagarić iz Sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce Koprivnica provest će vježbe u svrhu razgibavanja i povećanja kondicije.

Potom će se, u četvrtak, 28. ožujka, vježbati od 10.40 sati do 11.15 sati, pri čemu će se okupljanje djece osnovnoškolske dobi održati u Gradskom parku. Nastavnice Osnovne škole Antuna Nemčića Gostovinskog Suzana Hergotić, Ljupka Mihailović i Sanja Šikić Rupa provest će vježbe kroz Radost igre u parku.

Aktivnost Volonteri u parku u sklopu je projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još malo

FOTO Broje se dani do dovršetka glavnog trga u Đurđevcu, Janči: Do Picokijade će biti gotov

Radovi obnove Trga svetog Jurja u Đurđevcu i modernizacije vizure samog gradskog središta polako dolaze svojem kraju. Sama rekonstrukcija trebala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×