12.1 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Manje oružja, manje tragedija

Dva “Ramba” donijeli pohvalne novogodišnje odluke, policiji predali bombu, eksplozive i detonatore
D

Dobro je podsjetiti da akcija "Manje oružja - manje tragedija" omogućava građanima dobrovoljnu predaju zabranjenog i dozvoljenog oružja bez vremenskog ograničenja

Ne propustite

Za pohvalan čin odlučio se prvog dana nove godine jedan mještanin iz okolice Koprivnice.

Kako obavještava PU koprivničko-križevačka, jedna osoba sa šireg koprivničkog područja dragovoljno je predala ručnu bombu i upaljač za ručnu bombu, a preuzeo ih je policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Također, 29. prosinca 29. prosinca osoba sa šireg koprivničkog područja dragovoljno je predala 400 grama eksploziva i 111 komada detonatorskih kapisli.

Dobro je podsjetiti da akcija “Manje oružja – manje tragedija” omogućava građanima dobrovoljnu predaju zabranjenog i dozvoljenog oružja bez vremenskog ograničenja.

– Protiv građana koji prijave zabranjeno i dozvoljeno oružje nadležnom tijelu radi predaje neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak. Dragovoljna predaja odnosi se na sve vrste oružja, a osobito na oružje kategorije A – zabranjeno oružje: automatsko vatreno oružje, vatreno oružje skriveno u drugim predmetima, vojni projektili s eksplozivnim punjenjem, eksplozivno oružje i njegovi dijelovi, streljiva s probojnim, eksplozivnim ili zapaljivim zrnima, vojno oružje i sl. I nadalje pozivamo građane da nam se pridruže u akciji „Manje oružja – manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja. Upućujemo građane koji dragovoljno žele predati oružje da nazovu na broj 192 i pričekaju dolazak policijskih službenika – kažu iz policije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Sretan imendan svim Martinima!

Martin je današnji slavljenik. Martin je motivirajuća, zabavljena, realistična, pouzdana, neovisna i zgodna osoba.
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×