14.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dvostruki teret – učenje o nacionalsocijalizmu i holokaustu u Europi
D

Ne propustite

Dana 22. siječnja 2015. u Gimnaziji „Fran Galović” održana je međuradionica u okviru projekta Dvostruki teret – učenje o nacionalsocijalizmu i holokaustu u Europi. Projekt se organizira u suradnji naše Gimnazije, gimnazija iz Zaprešića, Vesprema, Beograda i Sarajeva s Goethe Institutom Hrvatska. Cilj je projekta da učenici na izvanučionički način uče o povijesti 20. st. u Europi, a koprivnička ekipa izučava povijest Koprivnice 1941.-1945.

Rradionica je imala za cilj pripremu prezentacije projekta koja će se održati 14. ožujka 2015. na Zrinskom trgu u Koprivnici. Tada će se na suvremeni umjetnički način predstaviti rezultati istraživanja koja su proveli učenici koprivničke gimnazije zajedno sa svojim mentorima – profesorima Katarinom Horvat, Zoranom Pintarićem i Gordanom Trnski.

Pozivaju se svi učenici, roditelji i ostali građani Koprivnice da dođu na trg 14. ožujka i upoznaju se s poviješću našega grada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×