uštede

Elimea iz Preloga nudi ugradnju solarnih panela po sistemu ključ u ruke: Maksimum za uloženi novac i povrat investicije

Individualno pristupaju svakom klijentu kako bi osmislili optimalno rješenje za svaki projekt i na taj način pružili maksimum za uloženi novac i u konačnici povrat investicije.

10:30h
0

Troškovi struje i grijanja sve su veći i ne znate kako uštedjeti? Zato je tu Elimea iz Preloga, tvrtka koja će udovoljiti svim vašim željama!

Poduzeće Elimea d.o.o. nakon višegodišnjeg obrtničkog rada pod vodstvom direktora Draženka Igreca otvara svoja vrata i okreće se obnovljivim izvorima energije i elektro-klima instalacijama. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu radnika i povjerenju kupaca, ostvaruju znatan rast na tržištu njihovih usluga i proizvoda.

Primarne djelatnosti poduzeća su obnovljivi izvori energije, sa naglaskom na peći i kotlove na pelete, kombinirane kotlove na drva/pelete, toplinske pumpe, solarne sustave, te ostale tehnologije koje nude maksimalnu iskoristivost obnovljivih izvora energije što je izuzetno prihvatljivo i sa ekološkog gledišta, a posebice sa gledišta klijenata koji ostvaruju znatne uštede u odnosu na korisnike klasičnih fosilnih goriva.

Individualno pristupaju svakom klijentu kako bi osmislili optimalno rješenje za svaki projekt i na taj način pružili maksimum za uloženi novac i u konačnici povrat investicije.

Njihova je glavna prednost fleksibilnost u prilagodbi željama i potrebama naših poslovnih partnera i kupaca.

Obratite im se s povjerenjem i zatražite ponudu:

Adresa:
ELIMEA d.o.o.
Kralja Petra Krešimira IV, 26
40323 Prelog
Telefon:
Tel. 040/646-197
Fax. 040/648-230
E-mail:
info@elimea.hr
prodaja@elimea.hr
Radno vrijeme:
PON – PET: 7:30h – 15:30h
SUB: 8:00h – 12:00h

 

 

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!
Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW