13.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ellino prvo mjesto u „Zemlji izlazećeg sunca“
E

Ne propustite

U studenom 2014. godine je jedna malena učenica iz 3.a razreda OŠ „Braća Radić” Koprivnica, Ella Vrabelj, u dalekom Japanu, Tokyo, sa svojim likovnim radom postigla prekrasan uspjeh.

 

Njena slika na temu “The Earth, a Miracle Planet” osvojila je prvo mjesto na 15. Međunarodnom ekološkom natječaju u dječjem crtanju ( International Environmental Children’s Drawing Contest ) i tako je ime svoje škole i naše Koprivnice i naše Hrvatske ponijela cijelim svijetom.

Svi u školi su jako ponosni na nju, a posebno njena učiteljica i mentorica Dragica Ljubić.

Učiteljica i mentorica Dragica Ljubić i Ella VrabeljNa natječaj je pristiglo 21284 dječjih radova u dobi od 6 do 14 godina iz 81 zemlje svijeta, a Ellin rad je osvojio prvo mjesto. Iz Republike Hrvatske je u Tokyo otputovalo 190 likovnih radova.

Ellin likovni rad predstavlja ljepotu naše Podravine, našu rijeku Dravu, sklad biljnog i životinjskog svijeta i obitelj, dakle, sve ono što nas na našoj planeti čini sretnima.

Bojama i širokim osmijehom na licima svojih likova je prikazala svu ljepotu života na našem komadiću Zemlje.

Ellin likovni rad je otisnut u katalogu nagrađeno – pobjedničkih radova, a ona je dobila poklon i plaketu iz Japana kao uspomenu na svoj veliki uspjeh.

Ovaj međunarodni likovni natječaj je pod pokroviteljstvom UNICEF – a Tokyo.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×