Vaš omiljeni portal ePodravina.hr, najčitaniji medij u Podravini i Prigorju, sutra, 19. listopada, slavi svoj drugi rođendan!

Da bi vama, dragi naši čitatelji, zahvalili što ste uz nas, naš ćemo rođendan proslaviti upravo s vama i s našim partnerima Podravkom i Carlsbergom!

Scenarij je sljedeći: Sretni dobitnik našeg nagradnog natječaja imat će priliku u ugodnoj atmosferi svojega doma ručati najfinije Podravkine proizvode i uz to uživati uz pivo Pan Carlsberg pivovare.

No, ne samo to, nego neće morati raditi baš ništa, jer ručak će u njegovoj kuhinji spremati Podravkini promotori kulinarstva, a sve to povodom drugog rođendana portala ePodravina.hr!

Naravno, slavlje neće proći bez slasne Podravkine torte sa dvije svijećice, čijim ćemo puhanjem epodravini poželjeti još puno tekstova, fotografija, videa i sadržaja kojima vas svakodnevno informiramo o svim aktualnostima našega kraja.

Na našem je čitatelju samo da u svoj dom pozove do 10 prijatelja ili članova obitelji, a onda na scenu stupamo mi i proslava rođendana epodravine može početi!

Na vama je samo da se prijavite u obrazac u prilogu i možda baš vas uskoro nazovemo iz naše redakcije! Sretno!

Datum proslave definirat će se u dogovoru s čitateljem koji će osvojiti ovu posebnu nagradu.

 

čitam...