ZAVRŠIO NATJECANJE

Eric Vidović nažalost ispao iz The Voicea, Massimo pohvalio njegov nastup: Uvjeren sam da ćeš uspjeti

Prema pravilima, mentori će u svakoj od sljedeće tri emisije morati izostaviti najmanje jednog člana tima, odnosno najmanje jedan nastavit će natjecanje.

20:33h
0
Foto: Dario Njavro/HRT

Pisali smo o tome kako je Eric Vidović rasturio prvu fazu showa The Voice. S pjesmom Take Me To Church irskog glazbenika Hoziera prošao je na audicijama na slijepo gdje mu se okrenuo, i time ga u svoj tim uzeo, Massimo. I ostali mentori – Davor Gobac, Vanna i Ivan Dečak – odabrali su svoje trojke čime se natjecanje moglo okrenuti nokaut fazi.

Prema pravilima, mentori će u svakoj od sljedeće tri emisije morati izostaviti najmanje jednog člana tima, odnosno najmanje jedan nastavit će natjecanje, s time da netko može dobiti i drugu priliku te se u finalu nokaut faze pokušati izboriti za mjesto.

Za večerašnji nastup Eric je odabrao pjesmu Sama Smitha pod imenom I’m not the only one. Nažalost, njegova izvedba, iako vrlo dobra što je Massimo i apostrofirao, nije bila dovoljna za prolaz.

– Najviše si napredovao. Tako dobro upijaš znanje da sam uvjeren kako ćeš uspjeti u glazbi – rekao je Massimo Ericu, koji je pak utvrdio kako nije tužan što nije prošao, već je istaknuo da mu je bila čast sudjelovati.

Spomenimo kako je nastavak natjecanja iz Massimova tima izborio Vjekoslav Banovčić, dok će Maria Florencia imati spomenutu, drugu priliku.

 

čitam...
Loading...