EPODRAVINA TV

Eric Vidović u našem je studiju izveo novi singl, pričao o tremi, sudjelovanju u The Voiceu, debitantskom albumu i nastupu na Dori

Želite li Erica pobliže upoznati pa i poslušati kako je izveo Not Gonna Let Go, pogledajte video!

14:10h
0

Eric Vidović, mladi koprivnički glazbenik koji je jučer službeno predstavio singl Not Gonna Let Go, gostovao je u studiju ePodravina televizije! Razgovarali smo o njoj, ali i autorskoj pjesmi Najljepši dar, odnosno Božićna, koja se našla među najemitiranijim pjesmama radijskog etera i par tjedana provela na prvome mjestu ljestvice Hrvatskog radija.


Kako je glazbena emisija The Voice na široka vrata predstavila Erica, tako smo se morali dotaknuti i toga perioda njegove mlade karijere. Tko je bio Eric prije, a tko nakon emisije, pitali smo ga. Predstavio nam je, ujedno, ljude s kojima danas radi, potom se okrenuvši utjecaju moderne, pop glazbe koja ga je oblikovala, premda je krenuo s klasikom, osvajajući brojna natjecanja svirajući gitaru.

Otkrio nam je ima li najdražeg izvođača ili najdražu grupu te koji će mu nastup ostati u posebnom sjećanju. Nismo, dakako, zaboravili popričati o debitantskom albumu naziva I am Eric koji stiže 9. travnja, a sada je dostupan za pre-order, kao niti o nastupu na Dori, što ga očekuje sredinom veljače.

Želite li Erica pobliže upoznati pa i poslušati kako je izveo Not Gonna Let Go, pogledajte video!

 

čitam...