- Oglas -

Not Gonna Let Go naslov je prvog singla s debitantskog albuma Erica Vidovića koji je danas predstavljen javnosti. Uz našega Koprivničanca Erica, u spotu se pojavljuju mladi glumac Marko Petrić, inače dobitnik Nagrade hrvatskog glumišta, te njegova kolegica iz Gavelle Anja Đurinović Rakočević. Spomenuta pjesma nastala je 2017. godine. Napisali su je ERIC, Adam Kulling Garsztenkorn, Ninos Hanna i Sandra Nordström.

– Ninos, Adam i ja bili smo u studiju i u nekoliko minuta smislili zanimljivu glazbenu temu, koju smo odlučili iskoristiti kao temelj pjesme. Pozabavili smo se aranžmanom i krenuli s pisanjem teksta. Pjesma je inspirirana djevojkom koja mi se tada sviđala i čitavim ljetnim ambijentom, a ako se mene pita, ljeto je najbolje godišnje doba za ljubav. Mislim da je baš iz tog razloga konačan rezultat bio tako dobar. Već sam tad znao da će to biti savršena pjesma za najavu mojega albuma, a budući da sam u tom razdoblju tek započeo s radom na njemu, nisam želio žuriti s objavom singla. Čekao sam pravi trenutak i drago mi je da je taj trenutak stigao – kazao je Eric.

Za spot, koji je sniman u Koprivnici, zaslužni su redatelj Tomislav Horvatinović, kamerman i montažer Stjepan Dolenec, Laura Mjeda (MUA), izvršni producent Marko Horvat te Ivan Friščić koji je bio zadužen za styling.

- Oglas -
“U narednim mjesecima polako ćemo otkrivati moj prvi autorski album.”

– Eric zvuči svjetski! Toliko je toga ispred njega. Nadam se da će mu 2021. godina biti puna ovakve kreative. Na setu sam baš uživao – izuzetno ugodno iskustvo, divna energija zaokružena odličnom pjesmom. Uživao sam ponovno glumiti s predivnom kolegicom Anjom – kazao je Marko Petrić.

– Gluma s dragim kolegom Markom Petrićem bila je baš opušteno guštanje i atmosfera je stvarno odisala lakoćom. ERIC je krasna osoba s predivnim glasom i drago mi je da sam bila sudionik njegovom glazbenom početku, vjerujem da je pred njim dug i lijepi let – dodala je Anja Đurinović Rakočević.

Singl, koji možete poslušati iznad teksta, ujedno je najava debitantskog albuma I am Eric koji izlazi 9. travnja, a već je sada ovdje dostupan za pre-order na streaming servisima. Pjesme koje će se na njemu naći su: One Of Us, Confidence, Not Gonna Let Go, Bump It Up, No Good, There Too, Tell Me, Why Do You Give Me Hope, In My Veins, Come Back Home i Reci mi.

– Jako se veselim periodu koji je ispred mene i mojega tima. U narednim mjesecima polako ćemo otkrivati moj prvi autorski album koji se sastoji od jedanaest pjesama. Vjerujem da će publika prepoznati iskrenu emociju koja je utkana u svaku od pjesama i pronaći sebe u svakoj ispričanoj glazbenoj priči – najavio je.

Podsjetimo, Ericov blagdanski singl Najljepši dar (Božićna) našao se na HR Top 40 listi najemitiranijih pjesama radijskog etera, par tjedana provevši na prvome mjestu ljestvice Hrvatskog radija. Odlična vijest u njegovoj karijeri jest i sudjelovanje na Dori 2021. S pjesmom Reci mi boriti za prolaz na Euroviziju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).