-0.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Opušteni razgovor

[eTV] ŠETNJA S JAKŠIĆEM Saznali smo što bi posadio na mjestu solarnog stabla da nije gradonačelnik te čine li i njega radovi na cestama nervoznim

Prije nego krene za zasluženi, ali kratki godišnji odmor, bavit će se s još papirologije, vezane uz novu tržnicu, knjižnicu, obnovu Muzeja grada Koprivnice, ali i izgradnje vrtića Bajer i u Herešinu, kao i dogradnje Osnovne škole Braća Radić

Ne propustite

Prošetali smo centrom grada s gradonačelnikom Koprivnice, Mišelom Jakšićem, a u nešto drugačijem, opuštenom izdanju popričali smo o važnim temama.

- Oglas -

Ali i onim temama koje su nešto opuštenije. Kroz pitanja smo doznali stavove prvog čovjeka grada, ali i što Mišel, kao “običan građanin” misli o bitnim temema.

Prije nego krene na zasluženi, ali kratki godišnji odmor, bavit će se s još papirologije, vezane uz novu tržnicu, knjižnicu, obnovu Muzeja grada Koprivnice, ali i izgradnje vrtića Bajer i u Herešinu, kao i dogradnje Osnovne škole Braća Radić.

Što o solarnom drvetu misli “obični” Mišel, a što gradonačelnik, smetaju li i njemu radovi na cestama te kako se nosi s “problemima” koje isti prouzrokuju, saznajte u današnjoj epizodi ePodravina televizije.

- Oglas -

* Sadržaj financiran od strane Grada Koprivnice

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Advertisement -

Najnovije

Rekorder

Za neke pravila kao da ne postoje, sa suludih 160 na sat proletio poznatom podravskom ravnicom

Policijski nadzor prometa tijekom proteklog vikenda pokazao je da vozači još uvijek piju i jure. - Utvrđena su 122 prometna prekršaja, od čega 15 prekršaja...
- Advertisement -

Vezane vijesti