11.8 C
Koprivnica
Petak, 1. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TALIJANSKA KUHINJA

[eTV] Svjetski je dan pizze, a picajol Matija otkriva nam tajne tog omiljenog jela: Najvažnije je kvalitetno brašno i krušna peć

Napoletana, Romana, Podravska, Slavonska, Margarita, Vesuvio, Capricciosa, Vegetariana, načina pripreme, okusa i stila kod pizze ima bezbroj

Ne propustite

Svjetski je dan pizze, jednog od najpopularnijih jela diljem svijeta o čijim smo zanimljivostima već pisali.

- Oglas -

Broj lokacija na kojima u Koprivnici možete kušati ovo jelo poveći je, a to samo govori kako i stanovnici našeg grada vole guštati uz ovu popularnu deliciju talijanske kuhinje.

Napoletana, Romana, Podravska, Slavonska, Margarita, Vesuvio, Capricciosa, Vegetariana, načina pripreme, okusa i stila kod pizze ima bezbroj, a mnogi će reći kako je ona bakina domaća ipak najbolja.

eTV, Grof, pizza, svjetski dan pizze
Foto: Ivan Balija

Kako onda drugačije provesti ovaj svjetski dan pizze nego u društvu majstora, pa smo zato posjetili poznatu koprivničku pizzeriju Grof u kojoj nam je picajol Matija Marijan rekao sve o tajnama ovog jela.

- Oglas -

Matija je samouk majstor, a kako nam kaže, sve drugo je stvar iskustva. Otkriva nam da Koprivničanci najviše vole Slavonsku, te da je za dobru pizzu jedan od glavnih faktora, kvalitetno brašno.

Što nam je još otkrio doznajte u našoj novoj epizodi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Advertisement -

Najnovije

NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ

FOTO/VIDEO Krava na imanju Golubićevih otelila muške „blizance”, Andrija: Nije ovo prvi put da smo dobili „dvojke”

Na imanju obitelji Golubić u Otočki, naselju na području Općine Gola, krava je otelila „blizance”, dva zdrava muška teleta. Rijetkost je da krava otele „dvojke”,...
- Advertisement -

Vezane vijesti

×