nagradnjača

Evo koga vodimo na monodramu Ćiro u izvedbi Tarika Filipovića, sutra ispred utvrde Stari grad!

Osoba, karakter, jedna nogometna ikona, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

20:00h
0
Foto: Facebook 'Predstava - ĆIRO - Tarika Filipovića'

U Đurđevac stiže Tarik Filipović! Ovaj poznati glumac dolazi sa svojom monodramom Ćiro, a održat će se 28. kolovoza u 20.30 sati u dvorištu utvrde Stari grad. Sve to odvija se u sklopu Summer Cock festivala u Đurđevcu, kao što smo već pisali!


Ova monodrama o životu Miroslava Ćire Blaževića autorski je projekt jednog od najpoznatijih glumaca u regiji – Tarika Filipovića.

Nogomet, kao nijedan drugi sport, izaziva buru reakcija, o njemu se polemizira, obožava ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska, europska prvenstva, sve to toliko obilježava svakodnevicu da se ti važni datumi gotovo mogu upisivati u kalendar kao državni praznici. Euforija je do vrhunca, stoga se tema ove monodrame nametnula sama. No, osim nogometa u širem smislu, ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osoba, karakter, jedna nogometna ikona, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

Igrali ste se s nama, za vas smo spremili dvije karte za predstavu, a sad imamo i dobitnicu! Dvije karte osvojila je Martina Pleško! Čestitamo! Martina, javi se u Turističku zajednicu Grada Đurđevca, može i u inbox njihovog Facebooka!

Osebujan i neponovljiv nogometni trener svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno “sine moj” dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

čitam...