27.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zanimljivo!

Evo svega što trebate znati ako je vaše dijete rođeno u znaku Škorpiona
E

U nastavku saznajte sedam stvari koje trebate znati o djetetu rođenom u znaku Škorpiona

Ne propustite

Mališan vam je rođen ili će se roditi između 23. listopada i 22. studenog, tada je on u horoskopskom znaku Škorpion. Zanimljivo je kako se u hrvatskim horoskopima ovaj znak naziva “štipavac”.

Znak škorpiona je poznat po intenzivnim emocijama, tajnama, ali i odanosti.

U nastavku saznajte sedam stvari koje trebate znati o djetetu rođenom u znaku Škorpiona.

Jako su tajanstveni

Škorpioni žude za privatnošću i trebaju imati vremena za sebe. Vole i cijene samoću i tajnovitost. Jako su intuitivni i svjesni kada nešto nije u redu. Oni će otkrivati sve obiteljske tajne i ostalo što pokušavate sakriti od njihova pogleda. Jedna od negativnih stvari oko ovog znaka je za da sve drže u sebi.

Jako su osjećajni

Na prvu se čine hladnima i sabranima, ali u dubini duše vjerojatno se kreće emocionalni vrtuljak. Tako da je vaš posao kao roditelja, navesti dijete da dijeli osjećaje i da razgovarate o njima. Kako je škorpion strastveni znak, djeca škorpioni mogu biti ekstremna u svojim emocijama – od sakrivanja i “tihog tretmana” u nekoliko sekundi mogu doći do gušenja od smijeha.

Važno je da ga podržavate

Škorpioni su snažni i hrabri i ne vole priznati kada ih je strah. No, iako mogu biti odvažni i oni imaju mnogo strahova i nesigurnosti, pa upravo od roditelja trebaju povremeni znak da je sve u redu.

Misterija, misterija, misterija

Ljudi koji su rođeni u ovom znaku vole mrak i sakrivanje. Vaš mališan zasigurno će voljeti igru skrivača i ostale igre koje mu omogućuju nestajanje. Također, veoma su zainteresirani za bilo što što ima veze s misterijom i magijom. Najbolji poklon za njega možda je detektivski set – šešir, odijelo i povećalo.

Imaju veoma jaku volju

Od rođenja, vaše će dijete svojim nepokolebljivim pogledom i bezgraničnom energijom nadvladati vas, ali i ostale. Ono će gurati granice, zaobilaziti pravila u igri i biti veoma natjecateljski raspoloženo. Zbog toga, važno je da u odgoju budete čvrsti, a u isto vrijeme i nježni.

Intenzivni su

Osobe rođene pod ovim znakom skloni su biti introverti. Izuzetno su lojalni svojim bliskim prijateljima i prema obitelji. Ponekad se zbog toga djeca škorpioni mogu činiti bezobraznima, ravnodušnima ili čak i okrutnima, pogotovo prema drugoj djeci, slabijoj od njih samih. Zbog toga, važno je da svoje dijete naučite poštovanju općenito, ali i poštovanju tuđih osjećaja.

Mogu biti posesivni

Mališani rođeni u znaku škorpiona često imaju poteškoće s dijeljenjem igračaka i grickalica s vršnjacima. Zbog toga, pohvalite svoje dijete kada primijetite da je velikodušan i dijeli stvari s braćom ili prijateljima. Također, puno razgovarajte sa svojim malim škorpionom jer ispadi ljubomore i posesivnosti s vremenom se mogu pojaviti, piše miss7mama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo 2024.

FOTO/VIDEO Sve staje kada Hrvatska igra, cijela Pitomača gleda Vatrene u centru

Vatreni se u Njemačkoj bore na nogometnom terenu sa Španjolcima u prvoj utakmici Eura 2024., a utakmica se prati...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×