Doček 2017.

Evo tko će nas zabavom i glazbom na trgovima diljem Podravine i Prigorja uvesti u novu godinu

13:00h
0
Okupljene je razveselio i vatromet točno u ponoć / Foto: Mario Kos
Doček Nove godine // Foto: Mario Kos

Svima onima koji su odlučili 2017. godinu dočekati na nekom od gradskih i općinskih trgova našega kraja zabave i dobre glazbe neće nedostajati.

U Koprivnici će građane svojom svirkom u 2017. godinu uvesti tamburaški sastav Dangube i popularni Tragovi. Naravno, u hladnoj novogodišnjoj noći okupljeni će se, osim cupkanja uz dobre ritmove, moći zagrijati uz kuhano vino, a bit će i šampanjca i vatrometa. Prigodnog sadržaja bit će i u Koprivničkoj bajci u gradskom parku.

Ljeto na Zrinskom - Tragovi // Foto: Mario Kos
Tragovi na Ljetu na Zrinskom // Foto: Mario Kos

U Križevcima će se nova godina dočekati na Strossmayerovom trgu, a građane i njihove godine zabavljat će OK band. Naravno, neizostavno kuhano vino i vatromet također su osigurani.

Utvrda Stari grad bit će okružje u kojemu će Đurđevčani moći dočekati 2017. godinu. Ispred nje će se od 23 sata moći rasplesati uz Big old band, počastiti toplim čajem ili kuhanim vinom te u ponoć uživati u vatrometu iznad utvrde.

U središtu Pitomače, na trgu kralja Tomislava, dobru atmosferu napravit će bend Black Tattoo, a okupljanje se očekuje već od 22 sata.

U Ludbregu će ove godine građani morati potražiti neki drugi način dočeka nove godine jer, kako doznajemo iz Gradske uprave, nije organiziran javni doček na gradskom trgu.